MuziekMuziek

De B4men.nl Movember Shavedown (video)

B4men.nl steunt Movember

Yes, de Movember maand is weer begonnen!! De maand waarin mannen aandacht vragen voor onderzoek naar prostaatkanker door het laten staan van de snor (moustache). Een Snor??? Ja een snor!!!  Waarom is er gekozen voor een snor??? De snor is een symbool van pure mannelijkheid en is echt heel opvallend. Weinig mannen dragen tegenwoordig een snor dus zodra jij opeens een maand een snor laat staan valt dat enorm op…toch? Juist en daar willen ze graag gebruik van maken om de discussie op gang te brengen.

movember

Prostaatkanker

1 op 2 mannen krijgt met prostaatkanker te maken…..ja echt zoveel!! Meestal is het op oudere leeftijd en vaak weten oudere mannen niet eens dat ze het hebben. Prostaatkanker is op oudere leeftijd vaak een rustige variant en groeit heel langzaam, waardoor de kanker vaak niet de oorzaak is waarom men overlijd. Op jongere leeftijd is het echter een heel ander verhaal. Mannen kunnen al vanaf 40 jaar te maken krijgen met deze dus niet zo oude mannen ziekte!! Hoe jonger je bent hoe gevaarlijker de kanker. Het is dus erg belangrijk dat je weet dat het dus al op jonge leeftijd kan ontstaan. Weet dat het bestaat en dat wanneer je problemen ervaart met plassen dat je dit niet voor jezelf houdt, maar dat je naar de dokter gaat!! Hoe sneller ze erbij zijn hoe groter jou overlevingskansen.

Mijn Movember

Ik heb een klein beetje gesmokkeld…..ik heb inmiddels alweer 1,5 jaar een baard en was eigenlijk niet van plan deze af te scheren. Ik heb toch besloten om ook mijn beste beentje voor te zetten en heb toch het mes in de baard gezet. Ik kon het alleen niet over mijn hart verkrijgen om mijn snor weg te scheren dus die heb ik laten staan. Natuurlijk kan je mijn snor wel sponsoren en het geld doneren aan de Movemberstichting!! Steun mij en de strijd tegen prostaat kanker klik hier!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer