MuziekMuziek

De baard in 2020 welke baardtrends krijgen we dit jaar?

De baard in 2020 de paardentrends voor mannen dit jaar

De baard in 2020! Baardtrends in 2020, welke baarden gaan we het komend jaar veel zien. Of gaat de baard er misschien wel af? Schrik niet…. de baard blijft ook in 2020 echt nog wel een hot item voor mannen. In dit artikel iets meer over mijn visie over de baard dit jaar.

De baard in 2020: dit worden de trends

De baard in 2020 blijft echt staan. Veel mannen durven zelfs nu nog steeds de sprong te wagen en beginnen met een baard. Iets wat je wel minder ziet zijn de hele lange baarden. De kortere baarden en daarmee een baard die net even makkelijker onder controle te houden is, is het dit jaar helemaal. De baard is netter en strakker in 2020. Wat betreft de verzorging blijft dit voor iedere baard heel belangrijk. Of het nu gaat om een lekkere baardolie of een mooie baardbalm, verzorging is voor iedere baard een must.

De snor in 2020 echt een trend

Ik schreef het al vaker maar de snor lijkt steeds meer en meer een trend te worden. Niet alleen meer jongeren die de snor omarmen maar ook de “oudere” man durven de snor weer te laten staan. De snor hoeft in de trend ook niet per se de baard van zijn troon te stoten. Een mooie baard en snor kunnen prima samen gaan. Style dan de snor los van de baard, door de hoeken onder de snor weg te scheren. Zo heb je een mooie snor en een mooie baard. Wanneer je dit lastig vindt, vraag dit dan aan je barber.

De bakkebaarden komen terug

Deze trend zag ik eigelijk niet helemaal aankomen maar ik heb ze op veel afbeeldingen en op modeshows er toch al heel wat gezien. Bakkebaarden lijken het de komende jaren echt te gaan maken in de mannenmode. Voor dit jaar zie je de bakkebaard meer en meer ontstaan in de “normale” baard. Met het los scheren van de snor kan ook de bakkebaard los geschoren worden van de rest van de baard. Zo krijg je voorzichtig de eerste stap naar een heuse losstaande bakkebaard. Ik verwacht nog niet dat de bakkebaard in 2020 met een massale doorbraak zal komen maar ik voorzie hier wel de inzet van een baardtrend voor de komende jaren.

De baard in 2020 in beeld:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer