MuziekMuziek

Remington G4 Graphite multi groomer: review B4men

Remington G4 review

Remington G4 Graphite multi groomer. Eindelijk weer eens een toffe review op B4men. Het heeft even geduurd maar ik heb weer een trimmer / groomer die ik heb mogen testen. Deze keer is het een trimmer die ik heb kunnen testen op heel mijn lijf. Doordat mijn dochter (Beaudine) kanker heeft, heb ik nog niet heel lang geleden mijn haar er ook afgeschoren. Dat maakt deze review wel iets anders dan anders. Ik heb hem dus ook echt heel goed kunnen testen. Naast dat ik hem mag testen mag ik er ook één onder jullie verloten. Meer hierover verder in het artikel.

Remington G4 Graphite review van deze trimmer

Remington G4 Graphite multi groomer

De Remington G4 Graphite multi groomer is een trimmer / groomer voor mannen die graag een totaaloplossing willen hebben in één apparaat. Doordat er verschillende soorten kopjes en opzetstukken bij zitten, kan je met dit apparaat heel je lijf onderhanden nemen. De Remington G4 Graphite is licht van gewicht en ligt tevens goed in de hand. Hij voelt wel ietwat kunststof-achtig aan. Dit is in mijn ogen ook wel iets wat je voor deze prijs mag verwachten. Het is zeker niet zo dat hij daardoor slecht aanvoelt. De mesjes en de scheerkopen voelen echter solide en niet scherp op de huid aan. Het gevoel van kunststof zegt dus meer iets over het uiterlijk van de groomer dan over de functionaliteit.

Dit kan je met de Remington G4 Graphite doen

De G4 Graphite is een multi trimmer en dat betekent dat hij geschikt is voor heel je lijf. Om dat voor elkaar te krijgen worden er verschillende soorten kopjes geleverd die je met een simpele draaibeweging kan vastmaken op het apparaat. Naast de verschillende kopjes zijn er ook drie opzetstukken die je kan gebruiken om op de juiste lengte te trimmen. Zo kan je tot maximaal 2 cm trimmen en minimaal tot helemaal glad. Er zijn kopjes voor je haar, baard, lichaam (ook schaamhaar), oorhaar en neushaar. Ikzelf ben een groot fan van het “standaard” tondeuse kopje. Deze scheert en trimt met de opzetstukjes bijna alles. Het kopje voor de contouren vind ik persoonlijk iets minder. Deze scheert minder makkelijk als het “gewone” kopje en kan bijna net zo kort. Voor kwetsbare delen huid in de oksels en schaamstreek is hij wel beter. Scheren gaat makkelijk en prettig met de meegeleverde scheerkop. Deze geeft een mooi glad resultaat. Ideaal is ook het kopje voor je neus en oorharen.

Zo werk ik met de G4 Graphite review op film

Kerst winactie B4men en Remington

Hoe tof is dat! Speciaal voor de Kerst mag ik ook een trimmer onder één van jullie verloten. Hiervoor moet je natuurlijk wel wat doen.

  • Like en deel de post op Facebook (openbaar)
  • Geef onder de post op de B4men Facebookpagina aan waarvoor jij de trimmer wilt gebruiken (bijvoorbeeld haar of baard)
  • Op eerste kerstdag (2019) zal ik de winnaar van de trimmer hier in het artikel bekend maken.

De winnaar van de Remington Groomer is geworden: Peter van Leeuwen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer