MuziekMuziek

Verschil Samsung en Apple refurbished telefoon

Konijn met telefoon in zijn handen

Verschil tussen een Samsung en een Apple refurbished telefoon. De twee grootste merken heb ik voor dit artikel even naast elkaar gezet, zodat je eens goed kan lezen wat de verschillen zijn en welke telefoon het beste bij jou past.

Verschil tussen een Samsung en een Apple refurbished telefoon

verschil Samsung en Apple refurbished

De grootste verschillen tussen deze smartphones zit in het besturingssysteem. Nu is alleen de vraag…. is één van deze twee besturingssystemen beter dan de ander? Ja en nee! Deze vraag is eigenlijk zo niet echt te beantwoorden. Het ligt namelijk volkomen aan je wensen.

Een refurbished iPhone

Het besturingssysteem van Apple is iOS. iOS is in basis wat eenvoudiger in gebruik dan het besturingsysteem van Samsung. iOS is een gesloten systeem, wat betekend dat alleen Apple zelf aanpassingen kan doen. Zij voeren controles uit op alle nieuwe apps die aangebonden worden. Dit gebeurt voordat ze in de app store verschijnen. Door deze controle zijn ze verzekerd van een bepaalde kwaliteit en voorkomen ze misbruik. Ook zijn virussen op deze manier veel moeilijker in het systeem te krijgen. Nog een groot voordeel is dat hiermee ook alle producten heel goed met elkaar samenwerken. Dit geld voor zowel de hard als de software.

Verschil tussen een Samsung en een Apple refurbished telefoon

Een refurbished Samsung

Het besturingsysteem van Samsung is Android. Dit systeem van Samsung is in basis wel wat ingewikkelder dan het iOS systeem. Groot voordeel van Android is dat het een open systeem is. Dat wil zeggen dat iedereen apps en aanpassingen kan doen binnen het systeem. Dit maakt het dus voor jou makkelijker om de telefoon helemaal naar eigen wens aan te passen. Echter is het daardoor ook wat moeilijker om het systeem onder de knie te krijgen. Je kunt je telefoon dus veel meer naar je eigen smaak inrichten. Wil je een bepaalde widget op je home-scherm? Of wil je andere icoontjes voor je apps? Het kan allemaal. Verschillende merken kunnen dit zelf ook aanpassen, wat soms een heel andere look and feel geeft aan je telefoon. Zo kan het dus zijn dat ieder merk zijn eigen uiterlijk heeft. Een Samsung telefoon kan er dus qua omgeving heel anders uitzien dan bijvoorbeeld een LG telefoon. Zo zijn er ook nog hele toffe samsung galaxy a51 hoesjes beschikbaar. Een refurbished Samsung biedt dus heel veel mogelijkheden.

Verschil tussen een Samsung en een Apple refurbished telefoon
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer