MuziekMuziek

Dr. van der Hoog, dag en nacht crème. review B4men.nl

Huidverzorging

Huidverzorging hoe ver wil je als man daarin mee gaan. Ik weet dat de verzorging van de huid heel belangrijk is. Mijn eigen huid is niet de makkelijkste huid die er is, dat komt doordat ik te maken heb met een gecombineerde huid. Een wat?? hahaha een gecombineerde huid, dat wil zeggen een huid die zowel vet als droog is………ja echt dat kan ook!!! De huid op mijn voorhoofd en net onder mijn ogen zijn droger en soms een beetje schilferig maar de rest van mijn huid kan juist weer wat sneller vet worden. Het is dus belangrijk om mijn huid goed te verzorgen. Ik gebruik inmiddels trouw een dagcrème…..hahahaha ja ik was hier veel minder consequent in. Zoals veel mannen was het voor mij lastig om het in mijn ritueel te voegen. Inmiddels is het heel normaal geworden om na het tandenpoetsen een kloddertje dagcrème op mijn gezicht te smeren. Nu kreeg ik een nieuwe uitdaging erbij van Dr. van der Hoog, een dag en een nacht crème!!

DSC03757
Dr. van der Hoog dag en nacht crème review by b4men.nl

Dag en Nacht creme van Dr. van der Hoog

Nog een handeling erbij, na mijn ochtendritueel zal ik nu ook mijn avondritueel moeten gaan aanpassen. Hoe stom het misschien ook klinkt het is lastig om zo’n ritueel aan te passen, misschien ben ik de enige???  Maar het consequent smeren van een crème is voor mij toch nog lastig. Doordat het niet helemaal in je systeem zit vergeet je het vaak. De ochtend heb ik inmiddels wel aardig in mijn systeem, maar in de avond gebeurt het me toch nog te vaak dat ik in mijn bed pas bedenk dat ik het ben vergeten,….tja dan ga ik er echt niet meer uit hoor!! (hahaha komt s’morgens wel dan.) Dat is wel waar, maar uiteindelijk heeft je huid in de nacht de meeste tijd om de crème goed op te nemen en dus je huid het beste te verzorgen.

DSC03760
Dr. van der Hoog dag en nacht crème review by b4men.nl 

 

DSC03762
Dr. van der Hoog dag en nacht crème review by b4men.nl 

 

De Dr. van der Hoog crème

De creme is van pure, natuurlijke ingrediënten, daardoor bevat deze Dr. van der hoog crème veel calcium en aminozuren die je huid een goede verzorging geven. De geur van de crème is fris en neutraal, deze crème is goed door zowel mannen als vrouwen te dragen. De crème is rijk en vettig bij aanbrengen, toch is hij heel snel ingetrokken en blijf er zeker geen vet laagje achter. De dagcreme gebruik ik nu dus altijd en de nachtcreme die nog even moet knokken om in mijn ritueel te passen, maar die daar zeker in thuis hoort.

DSC03763
Dr. van der Hoog dag en nacht crème review by b4men.nl
DSC03768
Dr. van der Hoog dag en nacht crème review by b4men.nl
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer