Fashionnews: De hoed voor mannen zomer 2019

Deze zomer is de hoed voor mannen helemaal hip. De afgelopen jaren heb ik steeds meer en meer hoeden bij mannen gezien. Groot verschil was alleen dat de meeste mannen de hoed juist na de zomer gingen dragen. De herfst en de winter waren voor de hoed. De zomer van 2019 gaat het roer helemaal om! De man gaat zijn hoofd tegen de zon beschermen met een hoed. Later in het artikel inspiratie over hoe je de hoed in de zomer kan dragen.

De hoed voor mannen niet alleen maar netjes

De hoed werd voorheen eigenlijk alleen maar gedragen door mannen van een zekere leeftijd of mannen die er netjes moesten uitzien. De hoed werd door jonge mannen niet gedragen en als ze al iets op het hoofd droegen, was het een baseballcap. Dat is nu helemaal anders! De hippe mannen hebben de hoed deze zomer helemaal omarmd. Er zijn ook heel veel verschillende soorten hoeden, dus echt iedere man kan er wel één dragen. Welke hoed het beste bij je past is iets wat je goed kan uitzoeken in een speciale hoedenwinkel. Vind je dit net iets te ver gaan, dan hebben tegenwoordig ook de grotere winkelketens veel hoeden in het assortiment. Kijk, pas en probeer het gewoon. Je zal even moeten wennen maar geef dat even de tijd.

Welke hoed draag je bij welke stijl?

Hoe gek het ook klinkt maar een hoed kan bijna altijd. Er zijn weinig kledingstijlen die niet met een hoed samengaan. Zoals je hieronder kan zien, valt de hoed echt met bijna iedere kledingstijl te combineren. Wat heel belangrijk is bij een hoed, is dat je hem met zelfverzekerdheid draagt. Die zekerheid maakt het dat je hoed goed bij je staat. Ook heb ik heel veel verschillende type mannen en heel veel verschillende leeftijden laten zien. Zo kan je nooit zeggen dat een hoed jou niet zal staan. Het zal vooral een kwestie van wennen zijn. Kijk niet alleen naar jezelf maar vraag ook andere naar hun mening.

Inspiratie voor mannen: Zo draag je een hoed!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer