MuziekMuziek

Fashion news: De kleur voor 2018 is de kleur geel! Zie jij der al geel van??

kapsel trend het scumbro kapsel

Yes, er is weer mode nieuws in 2018 voor mannen. De mode kleur voor dit jaar zal de kleur geel gaan worden. Nu wordt geel vaak een lastige kleur gevonden en daarom dit artikel. Deze keer dus niet te veel tekst maar vooral veel foto’s om te laten zien hoe ook jij de kleur geel kan laten stralen in jouw outfit.

De kleur geel in je outfit

Geel is gelukkig weer eens wat anders dan al het zwart en grijs van de afgelopen jaren. De kleur geel staat symbool voor de positieve flow die wij weer in onze samenleving hebben. Nu kan ik mij goed voorstellen dat je niet direct als de zon en compleet geel over straat gaat. Daarom zou ik gewoon voorzichtig beginnen met een touch of yellow. Dit kan je op heel veel verschillende manieren aanpakken. Van een geel ruitje in een overhemd tot gele accenten in sneakers bijvoorbeeld. Durf je al iets verder uit te pakken, trek dan eens een knal gele sweater aan. Ook een nette outfit gaat heel goed met geel, denk aan een gele stropdas of een geel pochet. Casual of niet, geel en alle geel tinten zoals oker of bijna oranje zal je veel gaan zien. Niet alleen in de outfits staat de kleur geel centraal maar ook in het interieur zie je veel geel. Ga eens kijken bij hippe restaurants, hier zie je ook heel veel geel terugkomen.

Ik zal volgende week zelf laten zien aan jullie hoe ik dat zou aanpakken door 3 toffe outfits te laten zien. Omdat ik nog niet alles binnen heb, kon het niet gelijk in dit artikel….dit houd je dus nog even tegoed.

De kleur geel maakt jouw outfit zoooo 2018!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer