SelectSelect

Fashion Tip! draag een stropdas, zo draag ik die van mij.

Nog niet zo heel erg lang geleden heb ik een artikel geschreven over het dragen van een stropdas, dat is nu echt een duidelijke trend aan het worden voor herfst en winter 2105/2016. Ik persoonlijk vind het zelf ook erg leuk om een stropdas te dragen omdat je hiermee echt een creative stempel op je outfit kan drukken. Voor mannen is het niet zo makkelijk om je echt te onderscheiden, de meeste trends zijn vrij algemeen en je moet het dus gaan zoeken in de details. Het leuke is dat wanneer je dit doet mensen met een oog voor detail je gelijk zullen overladen met complimenten. Het valt namelijk echt wel op en het onderschrijft jouw gevoel voor style!

De stropdas deze herfst en winter

Ik laat jullie zo zien hoe ik mijn stropdas draag, ik vond het ook leuk om te laten zien hoe andere hem dragen. Ik ga binnenkort eens kijken naar de verschillende manieren van het knopen van een stropdas. Hiermee ga je nog verder in detail en dus met nog meer gevoel voor klasse en style.

Zo draag ik mijn stropdas

DSC03382 DSC03378 DSC03404 DSC03410 DSC03415 DSC02744

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer