MuziekMuziek

Star Wars The Force Awakens is de film voor mannen dit jaar.

Film en series recensies / review

Star Wars is dat nu echt lifestyle voor mannen? Ik denk dat het voor meer dan 100% lifestyle is. Laten we eerlijk zijn, wie heeft er in zijn jeugd niet naar een Star Wars film, of net zoals ik allemaal gekeken. Het is denk ik bij uitstek een film voor mannen en oké dames stiekem ook wel een beetje voor jullie. Kijk wij zijn het afgelopen jaar alweer een aantal maal door jullie in de bios gezet bij films waar wij eigenlijk helemaal niet naar toe wilden, nu is het onze beurt! Natuurlijk laat ik jullie ook zo dadelijk de trailer zien, als jullie die inmiddels al niet gezien hebben. Dat de film nog steeds leeft onder jong en oud blijkt wel uit alle records die gebroken worden.

Star Wars The Force Awakens alle verwachtingen te boven

De film komt pas 16 december uit en nu breekt de film, eigenlijk de trailer dus, werkelijk ieder record. Bioscopen die de kaartverkoop niet meer aankunnen en dagen die al volledig zijn uitverkocht. Het is werkelijk te bizar voor worden. Tja, nu hoor ik je denken ‘leuk’ maar wij Nederlanders zijn daar veel te nuchter voor………Hahaha echt niet!! Ook in ons land is er een mega run op de kaarten en heeft onze eigen Pathé aangegeven dat zij in Rotterdam en Amsterdam drie dagen lang bijna non-stop de film gaan laten draaien. Dit maakt voor mij Star Wars tot de film van dit jaar! Ik ga zeker naar Star Wars The Force Awakens, toch sla ik de nacht wel even over 😉

 Star Wars The Force Awakens

Star Wars The Force Awakens, Episode VII van de legendarische film serie lijkt gelukkig weer een beetje terug te gaan naar de oudste films. Het verhaal in de film is weer het belangrijkste en staan de special effects in dienst van het verhaal. De laatste films hebben toch wel de kritiek gehad alleen maar spectaculair te willen doen om maar spectaculair te zijn. Dit moet in deze film weer anders zijn. Of het helemaal gelukt is zien we vanaf 16 december, tot die tijd doen we het met de trailer:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer