MuziekMuziek

Een outfit voor €100,- Deze keer een outfit van Esprit.

Afgelopen keer was het artikel over het outfit van €100,- een groot succes. We gaan er dus zeker mee door en ik blijf lekker opzoek naar leuke outfits die ik kan scoren voor €100,- om aan jullie te showen. Deze keer  echt wat anders, we hebben inmiddels alweer een paar mooie dagen gehad en dan komt bij mij gelijk het voorjaar in mijn hoofd. Ik ga deze keer voor een voorjaarslook. Deze keer heb ik het mijzelf makkelijk gemaakt en heb ik een leuke outfit geshopt bij Esprit maar dan wel online. Nogmaals ook deze outfit is NIET gesponsord en ik heb er dus geen enkel voordeel aan om jullie deze outfit te laten zien.

Voorjaarslook 2016, Outfit Esprit voor €100,-

EspritEsprit 4

Dit voorjaar is de streep het helemaal, heel veel truien en t-shirts krijgen de marinelook met de horizontale streep. Ik ben iemand die ondanks de blog en al mijn fashion artikelen toch vaak zelf nog kiest voor een outfit die vrij safe kan zijn. Deze keer heb ik eens geen blauw jeans gekozen maar ben ik voor een grijze look gegaan. Ik vond het rode t-shirt in de vintage stijl goed bij de grijze jeans passen en deze look past ook zeker erg goed bij mij. De trui was met de lage hals wel even een twijfel maar mijn vrouw en kids riepen gelijk dat hij erg cool is, dus die paste mooi in de outfit erbij.

Esprit 1 Esprit 2 Esprit 3

De kleding van mijn Esprit Outfit

De grijze slimfit jeans € 39,99:
DSC06344 DSC06346

Het rode vintage shirt € 19,99

DSC06348 DSC06349

De grijze trui met streep € 39,99

DSC06351 DSC06353

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer