MuziekMuziek

Shoppen voor € 100,-. Dit is mijn eerste outfit.

Zoals ik laatst heb aangekondigd leek het mij leuk om te gaan kijken of het mogelijk is om een hippe en complete outfit te kopen voor € 100,-. Want  wat is nu € 100,-??? Uit de reacties op de B4men FB pagina bleek wel dat ik niet de enige ben die het een leuk idee vind, ik heb echt heel erg veel positieve reactie’s gehad.(dank daarvoor) Ook op de vraag in welke winkels ik hiervoor het beste kan shoppen hebben jullie massaal gereageerd. H&M, Sting, Sara, Primark en C&A waren het meest genoemd en ik zal de komende maanden hier een outfit bij elkaar gaan shoppen. Nogmaals, ik heb geen enkel samenwerkingsverband met deze winkels en niets is dus gesponsord. Ook probeer ik zoveel mogelijk de uitverkoop te mijden omdat het dan voor jullie ook lastig wordt om dan de outfit zelf te kunnen bekijken.

DSC06195

Dit is mijn eerste outfit van de H&M

De H&M, een winkel waar ik redelijk vaak kom. Niet zozeer om hier een hele outfit te shoppen maar meestal hebben ze wel een paar leuke items waarmee je je outfit een leuke touch kan geven.

outfit 100 1 outfit 100 2

De Bomber

Zoals geschreven in het artikel over wat je dit jaar in de kast moet hebben, is de bomber een uitblinker dit jaar. De bomberjas heeft bij mijn generatie het imago van de gabber van zich af moeten werpen en dat heeft er voor gezorgd dat de bomberjas lange tijd niet in het straatbeeld te zien was. Nu is een jas een redelijk dure investering maar deze van de H&M viel mij qua prijs (€50,-) erg mee. Een leuke investeringen voor een hippe look dus.

DSC06159 DSC06161 DSC06178

Het houthakkers Overhemd

Dit overhemd is deze winter helemaal het fashion item to wear! Toen ik de prijs (€ 10,-) zag van dit hemd kon ik niet anders dan het uitkiezen. Jammer is dat het overhemd niet getailleerd is, maar goed onder de bomber is daar niets van te zien.

DSC06163 DSC06165

Goede Jeans

Om deze outfit compleet te maken heb ik gekozen voor een stoere jeans. Wat slijtplekken en gaten maken de jeans extra ruig, een perfecte combi met het overhemd en de bomberjas. Onder deze outfit passen bijna alle soort schoenen. Ga voor een stoere sneaker en de outfit zal wat jonger en sportiever ogen. Ga voor een ruige boot en de outfit wordt wat alternatiever en stoerder.

DSC06167 DSC06169

De outfit die ik deze keer voor € 100,- heb kunnen scoren is echt een goed begin van dit nieuwe item op de blog.

outfit 100 1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Voor die prijs moet het wel door kinderhandjes zijn gemaakt. Ik betaal liever een eerlijke prijs voor mijn kleding.

  • Dan wordt het wellicht nog door kinderhandjes gemaakt, maar verdient er iemand vele malen meer aan.

Written by Jan Willem Huffmeijer