Fashion: Original Penguin voor jou! Win-Actie: win een polo van Original Penquin.

Het is alweer veel te lang geleden dat wij op B4men iets met kleding hebben gedaan. Dit gaat gelukkig wel veranderen! De komende tijd zal ik jullie weer wat toffe outfits voorschotelen. Voor vandaag beginnen we met de kleding van Original Penquin en een toffe win-actie, waar jij kans maakt op de kleding van Original Penquin.

Original Penquin 

Eerlijk is eerlijk, ik moest bekennen dat het merk mij niet echt heel bekend voor kwam. De pinguïn als logo deed mij dan wel ergens heel ver een belletje rinkelen maar daar hield mijn kennis over dit merk op. Ik zie in mijn barbershop heel veel mannen en het is dus heel makkelijk om eens te kijken of mijn klanten wel bekend zijn met het merk Original Penquin. Wat schetste mijn verbazing, heel veel mannen dragen kleding van dit merk. Ik heb waarschijnlijk de afgelopen jaren behoorlijk liggen slapen. Ik ben op onderzoek uitgegaan om het merk wat beter te leren kennen.

De achtergrond van Original Penquin

Abbot Pederson ging op een salestrip naar New York. Voor de terugweg had hij een drink en vliegmaatje nodig. Hij kocht een pinguïn en noemde hem Pete. Eenmaal in de lucht sloeg Abbot niet alleen zijn whisky achterover maar sloeg hij per ongeluk het hoofd vanPete eraf. Een stewardess heeft het hoofd van Pete gefixt met de stropdas van Abbot. De stewardess maakt een grapje over de dappere Pete met zijn stropdas en dat hij zo vereeuwigd zou moeten worden. Een idee was geboren en sindsdien staat Pete symbool op de kleding van Original Penquin. De stijl van het kledingmerk is sportief Amerikaans. Niet super hip maar wel degelijke en goede kleding. Ik ben nooit echt heel kapot geweest van de Amerikaanse stijl maar Original Penquin heeft echt wel toffe kleding.

Win-actie: Win een polo van Original Penguin. 

Ik mag van Original Penquin zes toffe polo’s verloten op de blog. Ik zal er drie ( S/M/L) verloten via onze Facebookpagina en drie (S/M/L) via onze Instagrampagina.

Voor Facebook:

  • Like de pagina van B4men en like het bericht van Original Penguin
  • Deel het bericht openlijk
  • Vertel in comments op Facebook welke maat je wilt hebben en tag een vriend die ook wel een nieuwe polo kan gebruiken.

Voor Instagram:

  • Volg B4men op Instagram
  • Like de foto van Original Penquin

De winnaars worden donderdag 27 juli bekend gemaakt in dit artikel.

DE winnaars zijn bekend en zijn geworden: op Instagram: CookXL (Maat:L), Reinbart (Maat:M) en Martijn Kwakkenbos (Maat:S) Facebook: Johan Gruijters (Maat:L) Maurice Vos (Maat: M) en M.C. Koenders (Maat:S).

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer