MuziekMuziek

Outfit voor € 100,-. Dit koop je bij de Shoeby voor mannen deze zomer.

Vandaag in mijn artikel over een outfit van € 100,- een outfit gekocht bij de Shoeby. Ik denk dat er weinig mannen zijn die direct weten over welke winkel ik het heb. Het is echter een behoorlijk grote winkelketen maar met een andere visie menig winkelketen. Shoeby winkels vind je niet in grote centra, maar juist in de kleine winkelcentrums om de hoek. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daardoor ook niet zo snel aan de Shoeby heb gedacht om hier voor mijzelf kleding te kopen. Marie Louise en de kids kwamen er al wel vaker en dat komt ook door de top service die wij daar keer op keer krijgen. Ik kon het alleen als man niet zo goed vinden qua mode. Totdat ze de nieuwe mode binnen kregen voor het voorjaar 2016. Bingo daar zaten wel wel leuke dingen bij! Iets gewaagder en stoerder dan dat ik van de Shoeby gewend was. Nu zijn alle Shoeby winkels wel weer iets anders omdat het franchise winkels zijn en ik zonder dat ik hiervoor gevraagd ben of betaald ben vind ik het wel leuk te vermelden dat onze Shoeby winkel in het winkelcentrum het Paradijs zit in Hoofddorp. We worden hier altijd super vriendelijk en goed geholpen dus keep up the good work!

Shoeby 2

Mijn Shoeby Outfit

Ik krijg vaak als tip om te kijken voor mijn outfits bij outlet stores of in de uitverkoop, dit is echter juist niet mijn bedoeling. Ik wil jullie namelijk kunnen inspireren om ook hetzelfde te kunnen kopen. Deze outfit is dus ook van de nieuwe collectie van Shoeby.

Shoeby Shoeby 1

Jeans Grijs:

Een grijze jeans kan echt niet ontbreken dit voorjaar in je jeans collectie. Zeker de licht grijze jeans staan weer lekker fris en zijn toch even weer wat anders dan al die blauwe spijkerbroeken in je kast. Een grijze jeans moet je soms gewoon aantrekken en niet te snel oordelen. Ik had in het begin ook moeite om een grijze jeans te verkiezen boven mijn vertrouwde blauwe jeans.

DSC06901 DSC06903

Shirts:

Ik heb gekozen voor twee shirts uit de nieuwe collectie maar die toch heel verschillend zijn. De eerste is wat meer urban en rauwer qua stijl door de verwassen bloemenprint. De andere is helemaal naar de mode van nu met een streep. De rode accenten geven het shirt weer net even iets stoers en maakt het weer even wat anders.

DSC06910 DSC06912 DSC06907 DSC06909 Shoeby 3

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Nice .. zo zie je maar weer dat je voor weinig geld er ook goed en trendy uit kan zien.

Written by Jan Willem Huffmeijer