MuziekMuziek

De week van B4men, de mannen blog achter de schermen. Week 31/32

Zoals altijd is het weer een lekker drukke week voor B4men geweest. Vooral op mijn werk is het gekkenhuis. Veel mannen die geknipt willen worden met dit mooie weer en minder personeel om het te doen. Je begrijpt, dat is een combi die ervoor zorgt dat je het heel druk krijgt. Ook privé hebben we een hoop leuke afspraken gehad en ben ik druk bezig geweest met het te gekke project wat per 2 december 2015 van start gaat. Natuurlijk hebben we wel geprobeerd om ook nog een beetje van het zonnetje te kunnen genieten. Wat dat betreft is de zomer gelukkig wel weer terug.

De week van B4men

image
Ook ik heb dit soort klusjes…er zijn geen kaboutertjes helaas. Toch heb ik weinig klagen hoor meestal doet Marie Louise de strijk. Deze keer heb ik haar verrast.
image
Hahaha goed bezig toch!
image
S’avonds heb ik met de kids Marie Louise opgehaald van haar werk en hebben we een keer heel vies bij de McDonalds gegeten 😉
image
De avond afsluiten met een lekkere Tequila en een goede sigaar, beter wordt het niet.
image
Hoe cool is dat, een klant van mij kwam mij feliciteren met de 10.000 likes op Facebook. Thanks Juriaan!!
image
Nu op weg naar de Barbershop.
image
Klanten netjes maken is heel belangrijk, maar hé je moet er zelf ook wel goed uitzien toch?
image
Wat is een barbershop zonder toekomst, precies daarom ben ik altijd heel trots op onze jongste klanten. Deze week heb ik ook een leuk artikel gehad over jongens kapsels op B4men
image
Super lekker verwend door mijn meisie! Ze heeft bij de Italiaan mijn favo beleg gehaald Mortadella.
image
Een avondje afsluiten doen we vanavond met de Auchentoshan 12 y.o.
image
Super spannend en met heel veel trots kan ik jullie laten zien dat het opleiden van Marie Louise tot barbier erg goed gaat. Het gips mag er volgende week weer vanaf hahaha 😉
image
De Black Bastard wordt bij ons goed gebruikt en nee niet alleen maar voor grote hompen vlees (wel lekker hoor), maar ook een pizza was nog nooit zo lekker! Recept klik hier.
image
Thaisha, de tekkel van mijn schoonouders is onze logé dit weekend. Even lekker het bos in!
image
Na het bos de Black Bastard weer aan voor onze sunday snack.
image
De sunday snack’s zijn super lekkere chickenwings. Recept volgt.
image
Onze oudste is een echte lekkerbek!!
image
Hahaha dit houdt je over als het zo lekker is.
image
De hond moe, ik moe dus nog een klein drankje en dan lekker naar bed.
image
Cheers tot volgende week weer met een leuke week van B4men.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer