MuziekMuziek

Jongens kapsels en fashion for juniors ofwel Kids met stijl!!

korte herenkapsels

Er is op internet erg weinig voor mannen te vinden over uiterlijke verzorging, kapsels, fashion, trends en alle andere dingen die het leven van een man mooier en makkelijker maakt. Dit is de reden waarom ik 2 jaar geleden ben gestart met B4men.nl. Het valt mij echter op dat voor de kleine mannen er nog veel minder informatie is! Natuurlijk kunnen de kleinste mannen nog niet zelf hun info gaan zoeken op het internet. Hoewel, mijn jongste dochter is bijna 5 en als ik zie hoe makkelijk zij haar weg al kan vinden op internet! Bizar! Maar goed ik ben ook vader, in dit geval van twee dametjes en ik zoek mij soms rot naar leuke en handige tips en foto’s voor mijn kids. Ik heb een paar maanden geleden al eens eerder een artikel over jongens kapsels gemaakt en dat is toen echt heel erg goed ontvangen. Dit wil ik iets verder uitbreiden met nog veel meer leuke foto’s, waar jij als vader of moeder je voordeel mee kan doen. Zie je een leuke foto met een leuk jongens kapsel sla hem op of print hem uit en neem hem mee naar de kapper of barbier (ook jonge mannen zijn welkom bij de barbier), dan hebben jullie nooit een miscommunicatie over wat het had moet worden.

Jongens Kapsels

Voor verschillende jongens kapsel, neem een kijkje op mijn B4men Pinterest pagina.

Nu gaat dit artikel alleen over fashion voor jongens, maar ik denk dat er net zoals mij, veel meer papa’s zijn die ook dochters hebben. Ik zou graag van jou willen weten of er ook interesse is dat ik zo’n soort artikel maak over te gekke fashion voor meiden. Wil je dit, laat het dan achter in de comments!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer