MuziekMuziek

De week van B4men. De lifestyle blog voor mannen achter de schermen week 41 / 42

Weer een week voorbij en gelukkig gaat het allemaal weer de goede kant op!! Ik ben weer voorzichtig aan het werk, iedere dag twee uurtjes maar goed het begin is er. De week was ook erg leuk wat betreft de B4men Barbershop, hij is namelijk bijna klaar en de aannemer levert hem aan het eind van deze week op. Klaar om te knippen dan?? Hahaha, nee nog even geduld, nu kunnen we gaan werken aan de binnenkant van de B4men Barbershop. Verder was het niet heel erg spannend deze week, nou eigenlijk best wel een beetje, we moesten naar de tandarts met het hele gezin. Niet erg natuurlijk maar blijft altijd toch een beetje spannend. Hoewel Jennifer er ons allemaal heel goed doorheen helpt. Het was een ontspannen week en we gaan weer vrolijk op naar de volgende week.

B4men op social media:

Ik vraag het niet graag maar het is wel erg nodig om B4men groter te maken, volg b4men zoveel mogelijk op onze social media kanalen. Ook het delen en reageren van onze artikelen op jullie eigen social media  helpt enorm en zo creëren we echt een gave groep, B4men Community!!

-Facebook B4men

-Instagram B4men

-Youtube B4men

-Facebook B4men Barbershop

De Week in beeld:

image
Het weekend en dus de week trapte we samen af met een bezoek aan de musical De Tweeling. Een bijzonder verhaal en een bijzondere musical. Het verhaal wordt op een mooie en bijzondere manier verteld en gespeeld. Zeker de moeite waard.
image
Op maandag breng ik de auto van de afgelopen week weer terug naar de dealer. Altijd met een beetje pijn in het hart. Dochters waren vrij dus mochten een keertje mee. De Kia Sorento bracht ik weg met Amaranthe.
image
De nieuwe auto voor deze week heb ik met Beaudine opgehaald. Twee dochters, dat betekend weegschaaltjes die in evenwicht moeten blijven hé….hahaha 😉
image
Dit is de auto voor deze week, de nieuwe Mitsubishi Outlander.
image
Volgende dag bezig voor een artikel over de herfst kleuren van 2016. Dit is een kleine sneakpeak binnenkort meer op B4men.nl
image
Ja hier lachen we nog! We gaan op pad naar de tandarts.
image
We zijn er……hopen op een goede afloop!!
image
Het viel gelukkig allemaal mee, mijn tanden zijn weer helemaal netjes.
image
Zo’n tandarts bezoek vraagt natuurlijk om een afzakkertje. Cheers.
image
Yes!!! we zijn weer aan het werk. Twee uurtje per week en ik hoop het uiteindelijk weer snel op te kunnen bouwen.
image
Kijk dit is waarvoor ik echt niet lang thuis wil zitten!! Wauw dit is mijn werk, trots en passie!!
image
Aaaah het is weer herfst en dat moeten we gelijk maar goed weten ook, wat een kou deze week!! Voor Fashion tips klik hier.
image
Vandaag bij de orthopeed en deze keer gelukkig minder last dan de afgelopen keer. Het gaat echt de goede kant op.
image
Ons gezin bestaat uit twee katten gezinsleden waarvan jullie Levi ons witte mannetje al vaker hebben gezien. Hij is echt een makkelijke allemansvriend. Ons vrouwtje Lois is een stukje moeilijker maar goed dat zal jullie mannen niet verbazen natuurlijk.
DSC04238
Bijzonder leuk en mooi artikel deze week was die van Pig & Hen. Hier kreeg ik veel reactie op. Terug lezen klik hier.
image
Avondje bankhangen…het komt niet vaak voor maar zo af en toe kunnen we hier erg van genieten.
image
Wauw….het gaat echt wat worden. Dit is het aanzicht vanuit onze tuin.
image
Niet alleen ik ben super trots op de B4men Barbershop, ook onze dochters zijn super trots op hun vader de barbier.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer