MuziekMuziek

Met State of Art de winter in. Fashion tips voor de herfst 2015.

De herfst is inmiddels echt aan het intreden en van een echte nazomer kunnen we helaas niet meer praten. Het is dus tijd voor een nieuwe outfit en kapsel! Zelf winkel ik best graag, ja dat durf ik gewoon hardop te zeggen als man! Ik hoef daarbij niet altijd wat per se te kopen maar gewoon rond kijken naar de nieuwe trends en kleuren vind ik ook altijd leuk. Zeker in de grotere steden als Amsterdam, Den Haag en Haarlem komen wij als gezin graag. Ook kijk ik altijd om mij heen, ik vind geweldig om te zien hoe verschillend mensen erbij kunnen lopen. Dus ben je weleens ongegeneerd door iemand aangestaard dan heb je best kan dat ik dat was…sorry!

Fashion by State of Art herfst 2015

Zoals jullie allemaal weten heb ik het merk State of Art helemaal weer gevonden. Mooie, kwalitatief goede en stoere kleding voor mannen, daar staat State of Art in mijn ogen voor. Het beeld van het merk is enorm veranderd de afgelopen jaren en dat laten zij dus ook graag aan jou zien. Ik heb zelf een aantal leuke outfits gemaakt met de kleding van State of Art uit de nieuwe herfstcollectie zodat je kan zien dat ook wij “jonge” mannen dit merk prima kunnen dragen.

Inspiratie herfstcollectie State of Art by B4men

DSC04143 DSC03977 DSC04068 DSC04213 DSC04259

Voor meer info kun je natuurlijk ook naar de site van State of Art.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer