Sint 2020 Sint 2020

Pig & Hen handgemaakt en super stoer!! Accessoires voor mannen.

Mannen die sieraden dragen zien we gelukkig steeds vaker, ook de niet ‘metroman’ durft steeds meer sieraden te dragen. Ik draag graag sieraden, ik kan mijzelf daarmee echt onderscheiden. Sieraden geven je outfit een andere uitstraling en dat werkt ook door op jezelf . Ik vind mijzelf ook echt ‘stoerder’ als ik een paar toffe armbanden draag πŸ™‚ Nu is er wel een heel groot verschil tussen diverse armbanden en er is inmiddels ook echt heel erg veel keus voor mannen. Armbanden zijn er in heel veel verschillende materialen, diverse maten en voor ieder budget is er wel een passende armband te vinden. Als merk van mooie sieraden is het dus nog best lastig om goed op te vallen in de markt. Toch moet ik wel zeggen dat kwaliteit en originaliteit altijd opvalt en zo kwam ik dus ook de armbanden van Pig & Hen tegen.

 

DSC04245

Pig & Hen armbanden met een bijzonder verhaal

Toch niet vergeten hoe groot ons kleine landje was in en rond 1600?? Nederlanders waren de heersers van de zee en zeilde heel de wereld over voor handel in allerlei vormen. Nu zijn zeilers natuurlijk heel erg stoere en ruige mannen met heeeeel erg veeeel bijgeloof. Deze stoere mannen stapte echt niet aan boord zonder een Pig & Hen. Deze dieren beschermden de mannen en is het bijgeloof dat wanneer zij het schip op volle zee zouden moeten verlaten het varken en de hen ze weer terug aan land zou brengen. Tijden zijn inmiddels sterk veranderd en die ruige zee is veranderd in een zee vol stress op werk en thuis om alle ballen de lucht in te houden. Waarom zouden we dan niet meer een Pig & Hen bij ons dragen, dit zorgt ervoor dat wanneer we van koers raken, het ons weer veilig aan land te brengt πŸ˜‰

image

Pig & Hen Handgemaakte armbanden

De armbanden van Pig & Hen zijn niet alleen met het verhaal verbonden aan de trotse zeilers van toen. De armbanden worden gemaakt van authentiek scheepstouw en door de manier van knopen zijn de armbanden sterker dan staal!! De armbanden zijn dus niet alleen mooi, ze zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Uiteindelijk worden ze alleen maar mooier naarmate jouw avonturen meer en groter worden. Iedere ruige kerel verdient dus een Pig & Hen. De armbanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten. Ik heb een donkerblauwe met zilveren sluiting, een bordeaux rode met een brons kleurige sluiting en een taupe kleurige met staalkleurige sluiting. Ik draag ze los van elkaar, maar kies er ook vaak voor om ze tegelijkertijd te dragen, dit staat vaak net even wat stoerder.

DSC04244

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer