MuziekMuziek

De B4men familie is klaar voor de winter.

Sinds het oprichten van de blog 2,5 jaar geleden heb ik meer van mijn familie gevraagd dan terug gegeven. Dat is nu eenmaal de situatie maar het voelt toch altijd wel een beetje wrang, helemaal wanneer de blog steeds meer mooie en leuke dingen is gaan opleveren. Dingen speciaal voor B4men voor mij dus. Nu zijn we het afgelopen jaar aardig veranderd met de blog en van een online magazine echt naar een persoonlijke blog gegaan. Nu komt ook mijn familie steeds vaker in beeld en dat is positief opgevallen. Zo ook bij het familie bedrijf Van den Assem.

DSC04422

 

Van den Assem

Ik hoor de hersens al kraken…Van den Assem, wel een bekende naam maar geen idee waarvan. Van den Assem is de naam als het gaat om schoenen. Alweer 4 generaties Van den Assem staan aan het hoofd van dit mooie puur Nederlandse familie bedrijf. Naast een enorme passie voor schoenen en leer is familie binnen het bedrijf heel belangrijk. De klik tussen de B4men familie en de Van den Assem familie is daardoor makkelijk en snel gelegd en de passie voor schoenen in een huishouden met 3 dames is denk ik bijna net zo groot 🙂 !!! Genoeg redenen voor Van den Assem ons als familie een paar schoenen te laten uitzoeken.

DSC03106

De schoenen voor B4men van Van den Assem

Van den Assem is kwaliteit, de schoenen die zijn verkopen moet aan de eisen van de familie voldoen en dat zorgt voor een erg mooi assortiment schoenen. Wij hebben dus ook echt wel een paar bijzondere schoenen uitgezocht.

Amaranthe 5 jaar: Onze kleinste meid maar zo klein als dat ze is, zo groot is haar eigen wil en ze moest naast mij op de stoel meekijken…hahaha totdat de UGG’s voorbij kwamen haar ogen groter werden en er vanuit haar tenen werd geroepen DIE!! Verder kijk had geen zin meer, het moesten DIE worden.

DSC04439 DSC03108 DSC03110

Beaudine 8 jaar: Ik moet eigenlijk zeggen bijna 9….ze leest mee, dus ik moet het wel goed zeggen. De keus die zij maakte is bijna net zo, zij voelt zich al een heel dametje en die draagt natuurlijk wel een klein hakje. Bij het zien van de Clicks met hakje hoorde we haar een beetje kakkineus zeggen “ach doe mij die maar”. Iedereen met kinderen kan zich wel voorstellen hoe dat klinkt denk ik.

DSC04446 DSC03117

Marie Louise ??jaar: Vanaf dag één heeft ze gelogen over haar leeftijd maar ik denk te weten dat ze 31 is 🙂 Zij maakte de keus die door mij zeker werd gestimuleerd, het werden de Sendra laarzen. Wauw, de kwaliteit en de excentriciteit van deze laarzen vind ik echt heel gaaf. Een heel bijzondere boot voor een heel bijzondere vrouw.

DSC03795 DSC03842 DSC03129

Jan Willem 33 jaar: Ik vond het heel erg leuk om te kiezen voor een mooie outdoor laars deze was echter niet meer beschikbaar. Ik ben erg lastig met maat 39/40, de meeste mannen hebben een grotere maat. Mijn oog daarna viel op een paar sneakers van Van Bommel. Ook een mooi familie merk uit het zuiden van het land. Super opvallend en dus echt iets voor mij.

DSC03404 DSC03358 DSC03126

De schoenen zijn allemaal super mooi en daarmee zijn wij 100% klaar voor de winter. Wil jij kijken wat Van den Assem jou te bieden heeft neem gerust een kijkje op de site klik hier.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Super trots op alles wat wij de afgelopen 2 jaar bereikt hebben! Op naar nog heel veel jaren bloggen!!

Written by Jan Willem Huffmeijer