MuziekMuziek

De Nomadiq gas BBQ getest en met recepten

De Nomadiq gas bbq is een draagbare bbq die je overal makkelijk kan gebruiken. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn….Toch? Daarom ga ik deze Nomadiq BBQ eens aan de tand voelen. Ik heb samen met Marie Louise van Familie over de Kook een te gek menu gemaakt, die perfect is voor onze bbq. Wij gaan barbecueën en deze keer eens niet op kolen.

De Nomadiq Gas BBQ is handig

De Nomadiq gas bbq is een draagbare bbq, waarbij je door zijn slimme design wel heel veel ruimte hebt om te barbecueën. Hij is erg licht en door het meegeleverde hengsel, kan je hem over je schouder overal mee naar toenemen. Ik vind het erg leuk om samen met mijn gezin of met vrienden te picknicken in het park of strand. Een bbq is dan een geweldige aanvulling maar vaak heel lastig mee te nemen. De Nomadiq bbq is hiervoor super geschikt! Hij is heel snel in te klappen en uit te klappen en hij staat door de uitklapsteunen ook stabiel in het zand of in het gras.

De Nomadiq BBQ Review

Ik kreeg deze bbq om te testen en inmiddels heeft hij bij ons al behoorlijk wat keren aangestaan. Vooral de snelheid waarmee je kan werken is super. Dit is natuurlijk iets waarin gas bbq’s uitblinken maar de meeste neem je niet zomaar even mee. Het gewicht van de Nomadiq gas bbq is echt heel licht en zelfs mijn dochters kunnen hem prima dragen. Hij voelt robuust en stabiel. Vergeet niet dat wanneer je hem hebt uitgeklapt, dat je hem weer moet zekeren door de versleuteling weer naar binnen te drukken. Het aansluiten van het gas is ook super makkelijk. Let wel op welk formaat gasbus je moet hebben. Ik heb mijn gasfles moeten omruilen omdat er een verkeerde aansluiting op zat. Je moet de kleine busjes hebben….is ook makkelijker meenemen ? Een klein puntje van kritiek is dat ik de gas slang iets langer had willen hebben. Dat maakt dat je de gasbus iets verder weg kan zetten en dat de slang wat flexibeler is. Verder is het echt een top ding! Tijd om te gaan barbecueën!!

Win-Actie: win een Nomadiq BBQ

Speciaal voor jullie heb ik een te gekke win-actie weten te regelen!! Jij maakt namelijk kans op deze Nomadiq Gas BBQ. Dit is wat je ervoor moet doen:

  • Like het filmpje en abonneer je op mijn YouTubeKanaal
  • Vertel mij in de comments onder het filmpje welke merk rum ik gebruik om de ananas in te karameliseren op de Nomadiq (op YouTube)
  • Vertel mij op Facebook in de comments onder de post met wie jij deze Nomadiq BBQ het liefste wilt testen (tag hem / haar in het bericht).
  • De win-actie loopt tot zondag 9 juni 2019. Ik zal de winnaar in het artikel bekend maken en contact met hem opnemen.

De winnaar van de Nomadiq BBQ is bekend!! De winnaar van deze mooie en handige gas bbq is geworden: John Romijn / Wazzzabi Sushi

Mexicaanse Hotdogs en een toetje met gekarameliseerde ananas

Hotdog Mexicaans
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 hotdogs 15 minuten
Kook Tijd
10-15 minuten
Porties Prep Tijd
4 hotdogs 15 minuten
Kook Tijd
10-15 minuten
Hotdog Mexicaans
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 hotdogs 15 minuten
Kook Tijd
10-15 minuten
Porties Prep Tijd
4 hotdogs 15 minuten
Kook Tijd
10-15 minuten
Ingrediënten
Salsa
Overige ingrediënten
Porties: hotdogs
Instructies
  1. Wikkel de braadworsten in met de ontbijtspek. Bestrooi deze rondom met zwarte peper en chilivlokken. Grill de worsten op de bbq gaar en goudbruin (10-15minuten).
  2. Maak ondertussen de salsa door alle ingrediënten hiervoor te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Snijd de broodjes schuin aan de bovenkant in en haal het kapje eraf. Druk het brood iets naar de zijkanten in. Leg per pistoletje 2 plakjes cheddar erin. Leg de Mexicaanse hotdog erin en beleg met de Mexicaanse salsa. Serveer eventueel met tortillachips.
Deel dit Recept
Gekarameliseerde Ananas van de bbq
Gekarameliseerde ananas van de BBQ
Recept Afdrukken
    Porties Prep Tijd
    6 personen 10 minuten
    Kook Tijd
    10 minuten
    Porties Prep Tijd
    6 personen 10 minuten
    Kook Tijd
    10 minuten
    Gekarameliseerde Ananas van de bbq
    Gekarameliseerde ananas van de BBQ
    Recept Afdrukken
      Porties Prep Tijd
      6 personen 10 minuten
      Kook Tijd
      10 minuten
      Porties Prep Tijd
      6 personen 10 minuten
      Kook Tijd
      10 minuten
      Ingrediënten
      Porties: personen
      Instructies
      1. Leg de ananasringen op een diep bord. Besprenkel de ringen met de rum en de suiker. Zorg ervoor dat de ringen aan beide kanten rum en suiker hebben.
      2. Leg de ringen op de bbq (leg ze op een grillrooster). Draai na 3 minuten de ananas om. Herhaal dat totdat ze mooi bruin en goed gekarameliseerd zijn.
      3. Neem de ananasringen van de bbq en leg ze op een bordje. Leg in het midden van de ananas een lekkere bol roomijs. Strooi de kokosrasp eroverheen. Leg als finishing touch wat rode peper eroverheen. Dit is naar smaak, niet iedereen vind dit lekker.
      Deel dit Recept
      Written by
      Jan Willem Huffmeijer

      Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

      View all articles
      Written by Jan Willem Huffmeijer