MuziekMuziek

De lifestyle blog voor mannen, zo ziet onze week er uit. Week 27/28

De afgelopen week is heel bijzonder geweest. Super druk en hectisch maar met een geweldige uitkomst waar jullie de komende maanden heel veel van gaan zien. Wat???? Ja, ik ga jullie dit stukje bij beetje prijsgeven. Het wordt iets waar ik heel erg trots op ben en heel erg veel zin in heb. Iets wat iedere man een keer moet komen ervaren. Nogmaals even geduld en dan kan ik jullie meer vertellen.

De lifestyle blog voor mannen achter de schermen

image
Goede morgen! Deze week kan ik beginnen met een kopje thee waar ik mij niet voor hoef te schamen toch? Dit past volgens mij erg goed bij een lifestyle blog voor mannen.
image
Tja, niet echt sexy maar wel gewoon nodig. Voor een fotoshoot even mijn overhemden die ik meeneem in de plooi strijken.,
image
Voor een super stoere nieuw geur van Hugo Boss was ik uitgenodigd in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Hier was ook Rogier Warnawa “de mooiste man ter wereld” ,ik vond hem vooral erg vriendelijk 😉
image
Snel door scheuren naar een fotoshoot die ik mag doen voor een personeel wervingscampagne van het Jaz Hotel in Amsterdam. Weer een super gave klus om te mogen doen! Foto’s en artikel volgen komende week.
image
Uiteraard moet er goed maar ook zeker lekker gegeten worden. Een heerlijke salade met kip door mijn meisje bereid. Super lekker.
image
Voor het avondeten zijn we naar Lisse gereden. Hier maken ze naar onze smaak de lekkerste Sushi! De kids werden verwend met een heerlijke Bubble Tea.
image
Thuis aan de sushi met een bubbeltje. Soms moet je het er gewoon van nemen toch?
image
Stress in huis, de meiden zijn druk bezig met het vol krijgen van de AH stickerboeken met Freek. Inmiddels komen we nog maar 3 plaatjes tekort. Iemand nummer 26, 67, 149 over??
image
Ik laat je graag zien welke producten ik gebruik. Deze week waren mijn matte haarproducten aan de beurt. Artikel lezen klik hier.
image
Deze week ben ik ook druk aan de slag gegaan met het maken van cocktails. Uiteraard komen de recepten op de blog. Dt is een Golden Mojito, super lekker.
image
Ook wij houden wel van een snackje zo af en toe. Even geen blog, maar lekker genieten van het gezin en lekker eten.
image
Uiteraard hoort bij een snackje ook een lekker cocktailtje.
image
Geniaal even lekker in het zonnetje genieten van een heerlijke Davidoff. 20:10 even tijd voor mijzelf.
image
Volgende dag weer lekker eten. Heerlijk zelf belegd broodje.
image
Het was een warm weekje en zelfs de katten waren erg rustig deze week.
image
BBQ, vis en goede vrienden, beter wordt het leven niet. Was top Arjan!
image
Bij een mooie bbq mag een lekkere rum en een sigaartje niet ontbreken.
image
De ochtend erna even opstarten met een heerlijke choco. Geloof mij,  geeft meer energie dan koffie!
image
Vandaag op uitnodiging met z’n viertjes bij State of Art geweest om ons te laten inspireren voor alweer de mode van de zomer 2016.
image
Bij State of Art in Lichtenvoorde.
image
Een super leuke rondleiding gehad met de beste uitleg door Marcel. Thanks!
image
Bij State of Art zijn de Porsches niet weg te denken. Zelfs mijn meiden waren onder de indruk.
image
Vandaag bij de Rabobank geweest en hier heb ik getekend voor iets heel erg moois. Wat het is vertel ik nu nog niet. Geduld, ik kom er snel op terug.
image
Super trots! Tot de volgende week.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Je gaat gewoon in een korte broek en op tenenslippers naar een feest in een van de duurste hotels in Nederland?

Written by Jan Willem Huffmeijer