MuziekMuziek

Burnwoods voor Blackstone, een speciaal houten horloge.

blackstone logoblackstone burnwoods

Speciaal voor Blackstone ontwierp Burnwoods een houten horloge, wat in een limited oplage verkrijgbaar zal zijn. Ikzelf ben een groot fan van mijn Blackstone boots, die ik ook al eerder op de blog heb beschreven (kijk hier voor het artikel). Kwaliteit en originaliteit staan bij Blackstone altijd voorop en dat zie je ook terug bij dit horloge.

image

Mijn Blackstone Horloge

Een houten horloge hoe draagt dat nou? Ik vind het horloge opvallend licht en had het veel zwaarder verwacht. Ik vind het lichte gewicht erg prettig, dat draagt lekker en zorgt ervoor dat je na verloop van tijd het horloge niet meer voelt. De zwarte kleur en de diep bruine kleur in de kast geven het Blackstone horloge een stoere uitstraling. Dit horloge draag je casual, maar past ook prima bij een nettere look , kies je voor een pak, dan zou ik echter wel een ander horloge dragen. Het horloge van Burnwood voor Blackstone heeft een volledig houten kast en band, alleen de sluiting is van rvs. Het uurwerk wat ze gebruiken is van Miyota Quartz, een kwalitatief goed uurwerk. Het horloge is spatwaterdicht en kan tot ongeveer 3 meter onder water.

DSC08496 DSC08498 DSC08500

Wil jij ook een Blackstone Horloge

Het horloge van Blackstone kan je voor €25,- kopen bij een paar schoenen. Het horloge zal niet bij iedere winkel te verkrijgen zijn, dus kijk even op de site van Blackstone.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer