MuziekMuziek

Welkom bril, geen modestunt maar toch een leuke noodzaak.

Tja, wat begon als een grapje heeft mij nu een bril opgeleverd. Een goede vriend van mij werkt bij de Pearle in Lisse en mijn vrouw moest haar ogen laten meten. Ik heb nooit problemen met mijn ogen gehad, maar het was even rustig in de winkel, dus maakte hij een grapje over het laten nakijken van mijn ogen. slimme zet hahaha! In eerste instantie was er niet veel aan de hand, ik heb geen of nauwelijks sterkte nodig. Toch zagen ze wel een afwijking, even verder testen dus. Wat blijkt, ik heb een behoorlijke cilinder afwijking. Ik snapte er niets van, ik zie al jaren prima en ook van mijn klanten in de barbershop heb ik geen klachten gehad 😉 Wat kan dan het verschil zijn wanneer ik een bril op zou zetten? Nou, daar hebben ze een speciale bril voor waar ze aangepaste glazen in kunnen zetten. Man!! Er ging een wereld voor mij open, zo kan je dus ook kijken! Om je een goed beeld te geven van wat voor mij het verschil is, moet je denken aan een televisie. Ik heb altijd zonder problemen naar een gewone televisie gekeken. Nu met bril ben ik overgestapt naar HD televisie, ik zie veel meer details en er is meer rust in mijn beeld.

ray-ban-rb-7017-5200-54-17-4195880440

Dit is mijn nieuwe bril.

Ik heb gekozen voor een Ray-Ban montuur met een soort van panter print. Hij is niet te strak en dat maakt mij vriendelijker. Het montuur is erg licht, wat het wennen aan de bril een stuk makkelijker maakt. De eerste twee dagen heb ik wel moeten wennen aan mijn zicht, maar langzaam gaat het veel beter en wil ik mijn bril niet meer afzetten. Ik ben vanaf nu een ‘happy brildrager’.

*dit is geen gesponsord artikel*

image image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Staat je goed man! Heb nog een leuke tip voor je. Jij als fashionblogger kan het natuurlijk niet af met 1 bril. Het concept van Ace & Tate is bij elke gelegenheid een andere bril dragen. Zij hebben hele hippe brillen voor 89,- inclusief glazen! Heb er zelf ook 1, go check it out: http://www.aceandtate.nl/

Written by Jan Willem Huffmeijer