MuziekMuziek

Ugg boots echt wel stoer!! Ja, ook voor mannen.

ugg

Boots, ik ben er gek op, zeker in deze tijd van het jaar zijn ze geweldig. De meeste van mijn boots zijn gevoerd en dus heerlijk warm tijdens een goede wandeling in deze tijd van het jaar. Als barbier zijn goede schoenen een must, als je de hele dag op je voeten moet staan vraag je veel van je schoenen. Het is alleen wel erg warm om de hele dag in een verwarmde ruimte te staan met zwaar gevoerde schoenen. Ik heb al jaren Uggs in de kast staan…ja, ik ben één met mijn Uggs. Ik heb alleen nooit de bekende ‘stoffen sloffen’ gekocht. Nee,ik koos altijd voor de stoere leren boots! Wat?? heeft Ugg die ook dan?? Echt wel, stoer, mannelijk en gevoerd, zoals we dat van Ugg kennen. Kortom, ik heb al jaren geen koude voeten meer in de winter. Maar voor in de zaak zijn ze vaak gewoon té warm. Toch jammer, dat je zo’n leuk merk alleen maar kort kan dragen. Ik heb mij echter  vergist in de diversiteit van Ugg. Ik kreeg namelijk pas deze stoere Ugg Boots binnen.

image
Ugg Boots for men by B4men.nl
image
Ugg Boots for men by B4men.nl
image
Ugg Boots for men by B4men.nl
image
Ugg Boots for men by B4men.nl

 

Mijn Ugg Boots.

Zoals je ziet, zijn deze boots niet gevoerd, dat betekend trouwens niet dat ze niet warm zijn hoor. Ik vind ze nog steeds lekker warm, maar ze zijn voor mij ook heel goed binnen te dragen. Ik vind ze echt te gek en je zou bij het zien van deze laarzen echt niet aan Ugg denken. Jammer, dat veel mannen niet weten dat ze ook echt stoere schoenen verkopen, Ugg heeft namelijk ook echt heel stoere mannenschoenen, die er zeker niet standaard Ugg uitzien. Ik hoop dat ik daar een beetje verandering in kan brengen. Ik draag mijn laarzen op twee verschillende manieren, de eerste manier is met de broek in de laars. Op deze manier zie je de mooie details zoals de gespen boven op de schacht van de laars. Het maakt het dragen iets aparter en meer uitgesproken. De tweede manier is met de laars onder de broek, dit is veel toegankelijker voor de meeste mannen. Het oogt stoer en een beetje western. Ikzelf draag beide looks graag. Als ik buiten ga wandelen, dan kies ik meestal voor de 1 eerste manier, zodra ik moet werken in de barbershop dan draag ik ze meestal onder mijn broek, zo kunnen er ook geen haren in mijn schoenen komen.

DSC08439
Mijn Uggs schoenen op manier 2 gedragen (met de broek over de schoen).
DSC08440
Mijn Uggs schoenen op manier 2 gedragen (met de broek over de schoen).
DSC08458
Zeker niet minder stoer, mijn Uggs laarzen over mijn broek gedragen.
DSC08456
Zeker niet minder stoer, mijn Uggs laarzen over mijn broek gedragen.

 

Ugg voor mannen net weer even anders.

Kortom, ook Ugg gaat echt wel met de tijd mee en maak hele stoere mannenschoenen. Ook de prijs is echt goed te doen hoor, ik ken Ugg als een heel duur merk, maar ze zijn echt een stuk toegankelijker geworden. Mijn Ugg Boots waren €179,95, wel in de uitverkoop, normaal kosten ze €259,95. Gezien de kwaliteit en draagcomfort vind ik dat best meevallen. Ook heeft Ugg al echt mooie en stoere schoenen onder de €200,- en dat maakt dit merk een stuk beter bereikbaar voor iedereen.

ugg1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Zien er uit als goede stevige laarzen. Maar ben niet weg van ritsen in mijn laarzen. Voor de rest zien ze er goed uit.

Written by Jan Willem Huffmeijer