SelectSelect

Braun Series 7 Shaver, het beste van Braun. Review B4men.nl

Dit scheerapparaat wilde ik heel graag testen, de reden?? Simpel, dit is volgens Braun het beste scheerapparaat wat zij hebben. Ik heb echter zoals jullie allemaal weten een baard……tja en om dan echt een heel mooi review te doen voor een scheerapparaat is lastig. Maar dit is mijn kans!! Het is Movember en ik doe als B4men.nl uiteraard mee!! Ik heb dus mijn baard afgeschoren en dat is nu wel een mooi moment om deze Braun Series 7  uit te proberen. Ik heb niet alleen de review uitgeschreven,  maar ik heb hem samen gedaan met mijn Shavedown voor Movember (Klik hier voor dat artikel) en alles op film vast gelegd.

 

 

Braun Series 7 Shaver

De Braun Series 7 Shaver moet het meest uitgebreide en meest geavanceerde scheerapparaat zijn wat Braun heeft. Ik heb al vaker voor Braun mogen reviewen ( Series 5 en de cooltec) en ik was altijd erg te spreken over de resultaten. Ik heb voor deze Braun Series 7 Shaver eigenlijk een onmogelijke missie bedacht. Ik heb mijzelf inmiddels al bijna 1,5 jaar niet geschoren, een huid die zolang niet is aangeraakt kan dan best last van krijgen van weer een scheerbeurt. Ik had mijzelf er in ieder geval wel op voorbereid. Irritaties, roodheid en jeuk dat had ik wel verwacht….zeker met mijn gevoelige huid. Ik was echter met stomheid geslagen, er kwam geen van dit allen. Mijn huid heeft totaal niet gereageerd op het scheren. Zelfs een uur na het filmen was er helemaal geen roodheid of een spoortje jeuk te ontdekken. Inmiddels heb ik mij alweer bijna een week geschoren zonder dat ik ook maar iets anders heb dan een gladde huid. De gladde huid???….oké als barbier snap ik best dat wanneer je scheert met een scheer apparaat, je het nooit zo glad zult krijgen als dat je bij mij van de stoel afstapt. Ik was echter zeker te spreken over de mate van gladheid, de haar is keurig tot op de huid afgeschoren en je voelt geen weerstand van stoppels. Wel is het zo dat je de volgende dag echt weer aan de bak moet.

braun2
Braun Series 7 Shaver

Conclusie over de Braun Series 7

Deze Braun Series 7  is zeker één van de beste scheerapparaten wat ik heb mogen reviewen. Het is ook zeker één van de duurste ( prijzen liggen rond de €250,-) maar ik moet wel zeggen dat ik de Braun Series 7 dit meer dan waard vind. Het scheren zonder jeuk, irritatie en jeuk is mij veel waard.

braun3
Braun Series 7 Shaver

 

Technische details van de Braun Series 7

Intelligente sonische technologie
10.000 microtrillingen bij elke scheerbeweging helpen meer haartjes af te scheren – Braun’s meest grondige en comfortabele scheerbeurt ooit.

3 gepersonaliseerde instellingen
Extra gevoelige en intensieve stand voor de verschillende gebieden van het gezicht – voor persoonlijker scheren

Gepatenteerde ActiveLift
Gepatenteerde trillende middentrimmer die platliggende haartjes optilt en afscheert op lastig bereikbare plekken.

OptiFoil
Braun’s meest geavanceerde scheerblad met gaatjes van verschillend formaat ‘vangt’ de haartjes die in verschillende richtingen groeien en helpt ze dieper af te scheren dan ooit tevoren.

Volledig flexibel scheersysteem
Braun’s unieke combinatie van draaiende scheerkop en zwevende scheerbladen voor maximale aanpassing aan de gezichtscontouren

Triple action scheersysteem
3 speciale scheerelementen die langere haartjes net zo gemakkelijk te lijf gaan als korte haartjes.

Volledig afspoelbaar
Alle Braun scheerapparaten zijn gemakkelijk te reinigen onder stromend kraanwater.

Kenmerken van de Braun Scheerapparaat Series 7 720-6:

  • Precisie trimmer voor langere haren

 

  • LED display voor batterijstatus

 

  • Krachtige oplaadbare Li-Ion batterij

 

  • Volledig opgeladen in 1 uur

 

  • 50 min. draadloos scheren

 

  • Snel opladen
braun
Braun Series 7 Shaver
braun1
Braun Series 7 Shaver
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
 • Beste b4men,

  Ik zou graag advies willen. Ik scheer me al een aantal jaren en heb altijd last van irritatie (scheerapparaat philips gehad, nu braun), last met scheermes gillete, en goedkopere messen. Wat doe ik verkeerd? Ik word gek van de irritatie en puisten in mijn gezicht. Ik ben 21 en wil er nu wel is een keer vanaf. Hoop dat jullie me kunnen helpen. Ik heb denk ik een wat gevoeligere huid. Groetjes ferry

 • Beste Ferry,

  Dat is heel lastig om je vanuit hier een goed advies op maat te geven. Ik kan je een filmpje aanraden waarin ik de basis uitleg voor het irritatie-vrij scheren. Probeer dat eens. Anders mail mij even persoonlijk en dan nemen we het ritueel even door en kijken waar de problemen liggen en wat er te verbeteren valt. https://www.youtube.com/watch?v=PlZHqDcL5Z4
  Suc6 Groet Jan Willem B4men.nl

Written by Jan Willem Huffmeijer