She’s Lost Control, Beard Oil! SLC heeft de oil voor jou baard!

slc

Ben jij helemaal weg van jou baard?? Een baarddrager is dat niet zomaar, gewoon even een baard laten staan dat doe je niet. Mensen zonder baard zullen dat niet begrijpen, maar voor een volle mooie baard moet je echt veel doen. Alleen al die eerste paar weken waarin je word geteisterd door jeuk!!! En geloof mij daar word je helemaal gek van!! Wanneer je dus niet volledig achter je baard staat, zul je al heel snel tot de conclusie komen dat die baard echt niet voor jou hoeft…..weg baard. Ook heeft een baard echt wel een paar maanden nodig om uit te groeien tot een mooie en volle baard. De volharding die je nodig hebt om alle kritiek en commentaren naast je neer te leggen en te denken “wacht maar” straks zijn jullie jaloers is dus duidelijk. Het mag je dus al opgevallen zijn een baarddrager heeft veel moeten doorstaan voordat hij die mooie volle baard heeft. Een baarddrager is erg zuinig en trots op zijn baard!! Respect voor de baard.

DSC07989
De Beard Oil van She’s Lost Control review by B4men.nl

De juist verzorging van de baard met Baard olie

Wanneer je zoveel moet doorstaan voor een mooie baard zul je begrijpen dat een beetje verzorging wel het minste is wat je kan doen. (hoe je het best een baard verzorgt lees je hier). Voor de juist verzorging zijn goede spullen nodig en de baard olie is een must. Baardolie is niet alleen om je baard lekker te laten ruiken…..nee een baardolie zorgt ook voor de goede verzorging van de baardharen en de huid onder de baard. Een goede baard olie zorgt voor een zachte soepele baard. En voor veel minder jeuk bij een beginnende baard.

DSC07987
De Beard Oil van She’s Lost Control review by B4men.nl

De Beard Oil van She’s Lost Control

Hoe te gek is de naam al: Holy Fuck That’s Some Nice Smelling Hand Poured Beard Oil. Hahaha een hele mond vol, maar het dekt de lading volledig. Zodra je deze ruikt dan is dit het eerste wat je roept. De Beard Oil van SLC is niet alleen heerlijk ruikend het is ook een verdomd lekkere olie voor je baard. Hij is niet bagger vet en trekt snel in de haren en de huid…voordeel hiervan is dat je niet het idee hebt dat je baard glimt in de zon. De SLC Beard Oil is handgemaakt en van natuurlijke producten. Ingrediënten zijn jojoba, almond, patchouli, castor, lavender, sandelwood, geranium, vitamine E en citrus. Vooral de castor is een ingrediënt wat niet veel meer gebruikt wordt, maar wat wel heel goed is voor de baard zeker in combinatie met de vitamine E.

DSC07991
De Beard Oil van She’s Lost Control review by B4men.nl

Kortom wil jij je vrouw helemaal blij maken met die mooie baard!! Verwen haar (lees jezelf) met deze heerlijke baard olie’s van She’s Lost Control.

DSC07994
De Beard Oil van She’s Lost Control review by B4men.nl

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer