MuziekMuziek

Een beetje humor in je baard?? Smeer er Mr Dutchman Kwak Zalf in!! Win-Actie.

De producten van Mr. Dutchman hebben er een broertje bij, de Mr. Dutchman Kwak Zalf. Ik heb een aantal maanden geleden de andere producten al aan een inspectie onderworpen en goed bevonden, klik hier als je dit zou willen terug lezen. Nu hebben ze er een product bij gekregen, dat alleen al door zijn naam een review verdient.

pa051375

Mr. Dutchman Kwak Zalf review B4men

Dat de makers van de producten van Mr. Dutchman veel humor hebben, dat wisten we al na de vorige review. Ik vind wel dat ze zich ditmaal overtroffen hebben. Ik hoop dat er niemand is die zo ver door denkt als mij, want als ik s’ochtends mijn baard sta te doen, wil ik hier best wat insmeren maar niet de kwak van Mr. Dutchman 😉 Whahaha sorry, ik moest hem natuurlijk maken! Zo gedachten weer op serieus en even terug naar de zalf. De Kwak Zalf is ontstaan door een mix van de Mr. Duchman Kneiter olie en de Kickenbalsem. Een geniaal idee om deze twee alvast te mixen. Als het goed is, gebruikt iedere baarddrager een goede baardolie voor zijn verzorging. Hierna smeren we er een beetje balsem of wax in voor de vorm. Waarom dan dit niet makkelijker maken met de Kwak Zalf. Het is dus een soort 2 in 1, nu is het wel belangrijk dat de mix van producten elkaar versterkt in plaats van juist naar beneden trekt.

pa051364 pa051373

Het gebruik van de Kwak Zalf

Het gebruik is juist heel erg simpel aangezien het een soort van 2 in 1 is. Je wast je baard en laat hem drogen of je föhnt hem droog. Hierna volgt als enige stap het inbrengen van een kleine hoeveelheid Kwak Zalf. Wees voorzichtig, je gebruikt snel te veel. Vind Mr. Dutchman niet zo erg overigens 😉 De geur is kruidig en heeft iets ouderwets, hier moet je van houden. Ik vind de geur erg prettig. De structuur van de Kwak Zalf veranderd, hij komt uit de tube als een soort van pasta en wordt smeuïg wanneer je hem uitwrijft. De Kwak Zalf is te koop in de betere Barbershops. Is deze zalf voor iedere baard geschikt? Heb je een heel wilde baard en wil je je baard echt goed in model houden gedurende de dag, dan kan je beter de Kicken baard Balsem gebruiken. Heb je van jezelf al een redelijk nette baard en wil je hem net even iets netter dragen, dan is dit product wel heel geschikt.

pa051377 pa051379 pa051382

Mr. Dutchman Kwak Zalf Winnen!!

Wil jij zelf Mr. Dutchman Kwak Zalf eens proberen? Jij kan hem winnen!! Dit moet je ervoor doen:

-Ga naar de Facebookpagina van B4men en deel en like het bericht over de Kwak Zalf.

-Tag een andere baardman die deze Kwak Zalf ook eens moet proberen.

De winnaars krijgen zondag 9 okt. bericht.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer