MuziekMuziek

De Beard Designer van BaByliss For Men. Review en Winactie van B4men

Ik mag voor de blog heel veel mooie en leuke apparaten testen en proberen, maar voor mijn baard kon ik tot nu toe weinig testen. Dat komt omdat de meeste baardtrimmers eigenlijk alleen maar gemaakt zijn voor hele korte baarden, denk daarbij aan een drie dagen baard(je). Nu heb ik niet de meest lange baard, maar ik wil ook geen 3 dagen baard. Toen ik vanuit BaByliss For Men de vraag kreeg om een nieuwe baardtrimmer te testen, was ik eerlijk is eerlijk, een beetje sceptisch. Dit bleek echter niet helemaal terecht. Kijk eerst de review en zie hoe ik de BaByliss For Men Beard Designer gebruik.

BaByliss For Men Beard Designer Review

Het is op film niet helemaal goed te zien, maar gelukkig heb ik voor en na foto’s gemaakt van mijn baard. Op de foto’s is een duidelijk verschil te zien tussen mijn baard voor de Beard Designer en na de Beard Designer, zonder dat mijn baard enorm veel korter is geworden. (gelukkig!!!)

Voor:image image

Na:image image

Win een BaByliss For Men Beard Designer

Speciaal voor de lezers van B4men heeft BaByliss For Men 2 Beard Designers beschikbaar gesteld en 1 van de 2 kan dus van jou worden. Dit moet je doen om kans te maken op de Beard Designers

 • Like en deel het bericht van de Beard Designer op de Facebookpagina van B4men
 • Tag een vriend waarvan jij vindt dat hij ook een BaByliss For Men Beard Designer zou kunnen gebruiken
 • De actie loopt tot 10 okt. en de winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

BaByliss For Men Beard Designer Specificaties

Voor de duidelijkheid heb ik wat specificaties voor jullie op een rijtje gezet. Voor meer info kan je ook altijd op de site kijken van BaByliss For Men (klik hier)

Uiterst efficiënt 

 • Exclusief gepatenteerd roterend systeem
 • 2x sneller dan een reguliere baardtrimmer
 • 5 miljoen rotaties per minuut
 • Trimt de haartjes in elke richting

Gebruiksvriendelijk

 • 3x minder trillingen
 • Digitaal instelbaar
 • Snel oplaadbaar (Lithiumion batterij)
 • Gemakkelijk waterreinigingssysteem

Duurzaam & Nauwkeurig

 • Unieke messen met titanium coating
 • Messen verwisselbaar (los verkrijgbaar)
 • 50 lengte instellingen van 0,4 tot 12 mm (met tussenstappen van 0,2 mm)

Extra

 • Voorzien van extra losse precisie trimmer

schermafdruk-2016-09-27-20-48-21 schermafdruk-2016-09-27-20-50-23 schermafdruk-2016-09-27-20-50-40

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer