MuziekMuziek

Mijn favoriete truien voor dit najaar

Truien, ik heb er eerlijk gezegd een haat-liefdeverhouding mee. Zoals ik al heel vaak vermeld heb op de blog, houd ik enorm van de zomer. Eigelijk loop ik het liefst de hele dag op blote voeten, draag ik alleen een simpel t-shirt en een short. Meer heb ik eigenlijk niet nodig! Nu is het weer (helaas) in Nederland niet van dienaard dat ik zo het hele jaar erbij kan lopen. Daarbij ben ik ook echt wel gek van kleding en dan met name van kleding kopen. Wat dat betreft ben ik net een vrouw. Sterker nog, ik durf wel te zeggen dat ik meer kleding, schoenen, jassen en tassen in mijn kast heb hangen/liggen dan Marie Louise. Natuurlijk krijg ik ook regelmatig producten opgestuurd voor de blog, dus helemaal eerlijk is het misschien niet, maar voordat ik de blog had zat ik ook erg goed in mijn kleding 🙂 Huh, maar je zegt net dat je het liefst bijna niets draagt, hoe zit dat dan? Eigenlijk heel simpel! Passen, kopen en vervolgens bijna nooit of soms zelfs nooit aantrekken. Vorige week gingen wij eens de kledingkasten opruimen en daar lag toch wel erg veel kleding in die ik nog helemaal nooit had aangetrokken. Hok vol herrie natuurlijk, want het is eigenlijk weggegooid geld op die manier. Daar moet dus echt verandering in komen. Ik ga proberen om minder te kopen voor alleen de heb en alleen nog maar als ik iets echt nodig heb( kan jaren vooruit met wat er allemaal nog op de vliering ligt, maar kniesoor die daar oplet) en als ik het echt heel erg leuk vind. Maar goed terug naar de truien. De reden dat ik er een haat-liefdeverhouding mee heb, is omdat wanneer je dus een trui moet aantrekken, de temperatuur niet echt meer aangenaam is in mijn ogen. Daarbij vind ik het altijd lastig wat voor soort truien ik nu daadwerkelijk echt leuk vind. Mijn smaak is altijd zo breed, dat het eigenlijk heel lastig is iets te kopen. Twijfel, is het wel wat is het niet wat. Ik heb dus ook verschillende soorten truien in mijn kast hangen. Ik laat jullie vandaag zien wat dan toch mijn favoriete truien zijn en ik ben heel benieuwd naar jouw favoriete trui. Heb je een favoriete trui of interesseert het je geen moer wat je aantrekt en pak je s’morgens gewoon het eerste beste wat vooraan in je kledingkast ligt. Laat een reactie achter op de B4men Facebookpagina en ik zou het leuk vinden als je een foto durft te posten van jou met je favoriete trui aan.

Mijn favoriete truien

pa161689 pa161693 pa161700 pa161708 pa161709

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer