MuziekMuziek

25 kapsels voor mannen deze winter. B4men geeft inspiratie!

Vandaag gaan we terug naar de basis waar mijn blog groot mee is geworden. Niet te veel gezwets maar inspiratie! Ik ga er dus ook niet te veel woorden aan vuil maken, ik laat gewoon 25 top kapsels zien voor mannen. Deze kapsels voor mannen gaan jou laten shinen deze winter. Vergeet niet de foto van het kapsel wat jij cool vindt mee te nemen naar je kapper/barbier en vraag of ze dat bij jou kunnen maken. Vergeet geen uitleg te vragen over de manier van stylen, anders heb je een top kapsel als je de deur uitloopt en krijg je het de volgende dag niet meer in model zoals je zou willen. Genoeg gezegd en kies je kapsel!!

25 kapsels voor mannen winter 2016

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

Bron Foto’s: Alles foto’s komen van mijn Pinterest

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer