MuziekMuziek

B4men gaat op vakantie: wij gaan luxe kamperen

Wij gaan op vakantie! Whahaha is dat iets om te melden, hoor ik je denken. Nou eigenlijk wel, want dit keer gaan we totaal iets anders doen dan dat je van ons gewend bent. Normaal zitten wij namelijk in alle rust en luxe op een minimaal 5 sterren resort. Komend jaar gaan we dit anders aanpakken, wij gaan namelijk kamperen. WAT…..gaan wij kamperen?

Kamperen in luxe en stijl

Wij hebben voor komend jaar een hele toffe samenwerking mogen opzetten met Eurocamp (vervelend werk hebben wij hé) en zij hebben ons uitgedaagd om eens te kiezen voor een kampeervakantie. Natuurlijk hebben wij wel verteld dat kamperen eigenlijk het laatste is dat wij normaal zullen doen. Wij zijn (whahaha lees: vooral marie louise) namelijk enorm verwend en verwachten dat we de luxe van thuis minimaal ook op vakantie kunnen volhouden. Best een uitdaging dus om ons op een (luxe) kampeervakantie te sturen. Zij vinden dit juist geen probleem en zeggen dat zij deze uitdaging zonder probleem kunnen uitvoeren.

Weekend Beekse Bergen in een stacaravan van Eurocamp.

Wij zijn echter niet de enige waarmee Eurocamp een samenwerking heeft. Om eens kennis te maken en ook te delen met Eurocamp en de andere influencers, was er een heel tof event georganiseerd. Wij overnachten dat weekend de luxe Azure stacaravan. Een mooie caravan die van veel gemakken was voorzien. Wij hadden er alleen niet op gerekend dat de tv en radio zou ontbreken, dus dat was wel even schikken. Moesten wij gaan praten met elkaar!!! De bedoeling was dat we zaterdag samen gezellig in het huisje zouden gaan eten maar dat werd toch maar uit eten gaan….heel vervelend.

Vakantiepark Beekse Bergen Eurocamp

Onze “Luxe” kampeervakantie in 2019

In het weekend moesten wij ook onze voorkeuren bekend maken. Wij gaan in de meivakantie weg en willen graag de kans op mooi weer zo groot mogelijk houden. Onze keuze is daarom gevallen op Spanje. En als je luxe wilt, dan ga je dus vliegen in plaats van met de auto. Dit scheelt ons namelijk veel reistijd en kom je ook meer uitgerust aan op je vakantie. Daarbij gaat het om een week weg, dus is het zonde om 2 a 3 dagen kwijt te zijn aan autorijden. Uiteraard verblijven wij het liefste op een 5 sterren camping maar dit moet geen probleem zijn. Eurocamp heeft namelijk vooral 4 en 4 sterren campings. Nu is het verder even afwachten of onze plannen ook matchen met die van Eurocamp en wat zij voor ons uitgezocht hebben.

Tegen de tijd dat we weggaan heb ik wel jullie hulp nodig om de beste plekjes op te kunnen zoeken. O ja, en voordat je denkt dat we niets voor jou geregeld hebben…..begin volgend jaar komen wij met iets super tofs. Helaas mogen we dat alleen nog niet bekend maken. Voor nu ga ik me alvast verlekkeren met het idee aan een top vakantie aan het Spaanse strand.

vakantie B4men Eurocamp meivakantie 2019
Ik kan niet wachten tot we weer lekker in het zwembad kunnen plonsen. Nog even de kiezen op elkaar op de winter door te kunnen komen.

 

Wat is eigenlijk jouw ultieme vakantie? Ga jij liever in een hotel, een tent, een caravan of heel iets anders. Laat het mij weten op de B4men Facebookpagina.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer