MuziekMuziek

Jeep Cherokee Trailhawk, de auto voor B4men!

 

Het schrijven over auto’s is erg leuk om te doen en het bevalt mij prima. De auto die ik deze week onder mijn kont kreeg is de Jeep Cherokee Trailhawk. Het was niet direct liefde op het eerste gezicht als ik heel eerlijk ben. Dat heb ik wel met zijn grote broer de Jeep Grand Cherokee, die mag ik volgende maand een keer gaan rijden. De reden waarom het geen liefde op het eerste gezicht was?? toch de neus van de auto, vind ik die juist heel stoer of juist niet. Toen kreeg ik de uitleg over deze auto en viel het kwartje, de reden van de “gekke” neus is omdat dit de Trailhawk versie is. Dat betekend  dat hij volledig gebouwd is om op ruig terrein mee te kunnen rijden. De neus van de auto heeft dus een naar binnen gesneden grill die de hoek voor het aanrijden van obstakels veel makkelijker maakt. Of het nog goed gekomen is met de liefde??

DSC01131

 

De Jeep Cherokee Trailhawk 3.2 V6

Ik ben 7 jaar geleden in Amerika geweest en heb toen drie weken mogen rijden in een mooie auto (Toyota Sienna). Het gevoel van de auto’s daar ben ik nooit vergeten maar heb ik verder nog niet kunnen vinden in een Europese auto. Nu terug in een echte Amerikaan is het een gevoel wat ik meteen herken…ja dit is het!! Binnenkomen in een Amerikaan is niet stijlvol en verfijnd, nee een Jeep is stoer en ruig. Niet teveel knopjes maar wel een hoop functies, deze zijn te bedienen via een groot touchscreen. De stoel is ruim en zit heerlijk. Nu op naar mijn eerste meters…de sleutel omdraaien…hahah, nee hoor gewoon knopje indrukken. Maar dan gebeurt het, een heerlijk geronk van een V6 wauw!! Je voelt de power onder je rechtervoet maar wil je rustig aandoen is dat ook zeker geen probleem, hij is stil en ongelofelijke comfortabel. Ja, ik geef het gelijk toe en ik heb het al eerder geschreven ook ik zoek in een auto comfort en rust en daarin blinkt deze Jeep Cherokee uit. Zoeven en deinen dat is Amerikaans rijden en daar zal niet iedereen van houden maar voor mij is het het mooiste wat er is.

jeep jeep 1

Rijden met de Jeep Cherokee Trailhawk 3.2 V6

Na de eerste kennismaking moest er natuurlijk serieus gereden gaan worden. Dat heb ik zeker gedaan, ik zag ook hier een mooie sportstand in dus even plankgas. WOWWW, wat een beest niet normaal, hij schiet uit de startblokken en ik zit binnen no time op de 100km. Na de snelheid was het tijd om rustig toerend naar Limburg te rijden met het hele gezin. De auto bied heel veel ruimte voor iedereen en ook de kinderen missen de auto nu al. Iets wat ik van mijn kids moest vermelden was de elektrische bediening van de achterklep, “geniaal” riep mijn oudste toen ze doorhad hoe het werkte. Maar goed serieus testen betekend de auto uitproberen op alles wat hij zou moeten kunnen en dus werd het 4×4 rijden. Ik heb een impressie gefilmd voor jullie

Jeep Cherokee Trailhawk mijn droomauto

Deze Jeep Cherokee Trailhawk heeft alles wat ik graag zie in een auto. Het comfort, de grootsheid en die speelgoedauto waarmee je verschrikkelijk hard en snel kan rijden maar ook zonder problemen off-road uit de voeten kan. B4men waardig?? geen twijfel 100%!! Waarom dan een droomauto?? Nou deze alles kunnende versie heeft wel een stevig prijskaartje €83.000. Wel gelijk erbij vertellend dat dit de duurste versie van de Jeep Cherokee is. De Jeep Cherokee is verkrijgbaar vanaf €44.990,- De Jeep Cherokee Trailhawk krijgt van mij een 9,5

DSC01177 DSC01152 DSC01116 DSC01077

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer