Een maand lang columns lezen van Pascal Meulenbelt

Het is tegenwoordig meer dan een trend. Je komt het zelfs overal tegen en veel mensen hebben het erover. Alle challenges die gaande zijn om te bewijzen hoe slecht iets is. Een maand zonder suiker, een maand MC donalds eten, een maand cactussen eten. Noem maar op, je hebt ze vast allemaal wel eens voorbij zien komen. Deze challenges zijn de puisten van het internet. Ze beginnen klein, dan wordt het hier en daar opgepakt door media en als je niet oppast knapt het uit elkaar. Ik persoonlijk kan er geen een meer zien dus ik heb besloten om er aan mee te doen. Deze column is een test en jullie zijn mijn proefkonijnen. Niet dat ik nu een maand lang konijnen ga proeven, nee, jullie zijn mijn testpersonen. De test van het artikel is om te kijken wat het met jou dat om een artikel van mij te lezen. Helaas kan ik je niet aanbieden om een maand lang elke dag een artikel te laten lezen. Alhoewel, op het moment dat ik dit typ heb ik een idee. Wanneer er genoeg gegadigden zijn (Denk aan 2.000 reacties/likes/shares op dit artikel) dan zal ik elke dag een korte column plaatsen. Wat zal het met jou doen om zoveel onzin te lezen? Zal jouw lichaam daar een stuk gezonder van worden? Dat moet bijna wel. Ik denk zelfs dat je niet meer terug wilt, dat je zelfs voor een gedeelte verandert in mij. Dat zou toch eigenlijk een mooi resultaat zijn?

pascal
pascal meulenbelt

Maar eerlijk gezegd denk ik niet dat ik zoโ€™n impact heb op deze samenleving, helaas. Een onbekende schrijver die denkt dat zijn artikel duizenden keren gedeeld gaat worden zodat zijn volgers elke dag kunnen genieten van hem. Klinkt meer als een idyllisch boek of een sprookje. Realistisch gezien zal het eerder als volgt gaan: Mocht iemand deze column openen en ook nog eens lezen zal die waarschijnlijk halverwege denken: โ€™Wat een onzin, waar gaat dit naartoe?โ€™. Mocht dat zo zijn dan zou ik het zeer prettig vinden dat je dat op een of andere manier laat weten. Dan heb ik mijn doel bereikt. Dan kan ik een positief rapport opmaken over wat het met mensen doet om iets van mij te lezen. Groter compliment is er niet toch? Tussen alle ellende en Feyenoord nederlagen een column die nergens over gaat en je de ellende even doet vergeten. Als ik dat toch eens kon bewerkstelligen. Dan zou ik een klein aandeel hebben in de toekomstige wereldvrede. Ik zie de nobelprijs voor vrede als op mijn schoorsteen staan. Hellelujah! Wat doet het met jou om een column van mij te lezen?

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer