SelectSelect

5 mannenkapsels voor het najaar

Jan Willem draagt de kleding van Van Gils

Welke herenkapsels het best bij dit najaar passen, hahaha één die een beetje wind vast is. Natuurlijk kan je heel veel met wax en gel, maar tegen echt heel heftige windhozen en regenbuien doe je niets. Ook niet wanneer je holdfactor 12 of zelfs 14 in je haar zou smeren. Tip van mijn kant: doe je haar op het werk, huh??Ik leg het even uit. Ik was iedere ochtend mijn haar, ik kam het in model en laat het zo opdrogen of wanneer ik tijd te kort heb droog ik het met een föhn. Op dat moment zit het model al in je haar en hoef je alleen nog maar een styling product toevoegen. Zonde om dit te doen en vervolgens die regen of sneeuwbui op je haar los te laten toch?? Neem de tijd die je bespaart met het drogen van je haar en vertrek een paar minuten eerder naar het werk. Zet hier een spiegel en je stylingproduct klaar en je haar zit de hele dag super.

Top 5 mannenkapsels voor het najaar van 2014

1) De gentleman, de coup met de scheiding! Geen kuif maar netje opzij gedragen. Past helemaal bij de preppy najaarslook. Tips klik hier

2)Strak achterover, dit kapsel is de trend voor dit moment voor mannen die voorop in de mode lopen. Groot voordeel heb je wind tegen dan kan je dit kapsel wel thuis maken. hahaha. Tip klik hier

3)Natuurlijk haar, deze trend kan iedereen goed hebben. Waar de nr. 1 en 2 herenkapsels strak in de styling zitten mag je dit kapsel lekker los dragen. Dit is de ultieme herfst coupe qua styling. Tips klik hier

4)Rock kapsel, dit kapsel is de voorloper op de komende trend waarbij we het weer naar voren gaan dragen. Dit kapsel is voor de trendsetters zij kunnen alvast beginnen te wennen aan de aankomende trend. Tips klik hier

5)De ingeschoren scheiding, dit is natuurlijk niet echt een model maar ik wilde het toch graag weer even benoemen. Iedere man die het haar in een scheiding draagt en er moeite mee heeft deze iedere ochtend weer op de juist plaats te doen, is toe aan de ingeschoren scheiding. Bij een net en strak kapsel kies je alleen voor een minder opvallend en dunner exemplaar 😉 Tip klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer