MuziekMuziek

Natuurlijk haar in 2014 de trend???

Jan Willem draagt de kleding van Van Gils

Natuurlijk haar in 2014 de trend??? JA

De undercut kapsel is over zijn hoogtepunt heen in 2014. De ultra kortgeschoren zijkanten met een langere bovenlengte is niet meer in de mode…dit neemt niet weg dat we dit nog wel veel gaan zien in het straatbeeld, omdat menig man eigenlijk altijd een beetje achter de mode aanhobbelt. (Wat je wel veel gaat zien is een zijscheiding met een  langere bovenlengte en kort aan de zijkanten, maar dat behandel ik een volgende keer.)

Wat moet je dan met je haar in 2014???

De haar trend wat we veel gaan zien zijn de lossere haarstijlen, een kapsel wat er verzorgd uitziet, maar niet te gestyled. Dit kan met zowel wat korter haar als  met wat langer haar, dus elke man kan hiermee uit de voeten. Haarverzorging is hierbij het belangrijkste, we willen dat het haar er glanzend en verzorgd uitziet. Er gaat meer gebruik gemaakt worden van stylingsproducten die een matte finish geven. Ook is het belangrijk dat je een goede shampoo en conditioner gebruikt die aansluit bij jou haartype, je kapper kan je hierbij adviseren. Tevens kan je een serum gebruiken om  je haar een extra boost te geven.

Kijk naar de afbeeldingen om te zien of dit een trend is die je aanstaat.

Voor meer kapsel ideeën check mijn pinterest http://www.pinterest.com/b4mennl/

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer