MuziekMuziek

De ingeschoren scheiding

Tuinbroek met grijze coltrui en met een suède jasje

De geschoren zijscheiding

De ingeschoren zijscheiding is door Pelle echt wel op de kaart gezet, echter niet iedere man durfde het aan om de zijscheiding ook echt te laten uitscheren….hoe anders is dat nu!!!! Ik merk bij mij op de stoel dat veel mannen er nu wel helemaal klaar voor zijn. Deze scheiding wordt ook wel ‘litteken scheiding’ genoemd, persoonlijk vind ik die bijnaam niet echt prettig klinken, het lijkt nu net of het ‘lelijk’ is, terwijl het juist heel stoer staat. Buiten dat het heel erg stoer staat, is je haar ook makkelijker te stylen…je hoeft niet meer te zoeken naar de juiste plek voor je scheiding, want hij zit al op de juiste plek.(scheelt ook weer tijd s’morgens) De ingeschoren scheiding geeft je kapsel een opvallende touch…..je moet er echter wel lef voor hebben!!! Je hebt natuurlijk zelf de keuze hoe groot je de ingeschoren zijscheiding wilt maken, je kan gaan voor een bescheiden scheiding van een paar millimeter, maar je kan ook kiezen voor een wat meer opvallendere scheiding van dik een centimeter.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer