MuziekMuziek

Herenkapsels 2015, de pony komt terug.

Dat alles een keer terug komt is inmiddels echt wel duidelijk, ook op het gebied van haar is dat zeker zo. Deze keer geef ik een vooruitblik van de trends die nu langzaam aan het ontstaan zijn op de catwalk’s. Het ziet er dus naar uit dat deze trends gaan komen. De trends van dit moment heb ik hier beschreven (klik hier). De kapsels die ik vandaag laat zien zijn kapsels waar je snel van zou denken “nou laat maar!! ik sla over!!”, maar zoals met iedere trend heeft dat even tijd nodig om te ontwikkelen en voor je het weet ben je zo ver en loop ook jij met dat kapsel. Dus even goed kijken en wennen en volgend jaar draag jij ook zo’n kapsel hahaha.

De Beatles komen terug.

De tijd gaat weer een stapje verder (uh?) ik bedoel daar mee…eerst hebben we de strakke kapsels uit de jaren 30 gehad toen schoof dat op richting de jaren 50/60. De trend die we nu gaan zien is een logische stap verder in de tijd namelijk eind jaren 60 begin 70. De tijd van de Beatles! De pony en de lange contouren, ja echt het komt eraan! Ook de hoeveelheid gel en wax gaat een stuk minder worden…dit is nu al aan de gang, de natuurlijke look zie je steeds vaker in het straatbeeld. De kapsels lopen altijd een beetje achter op de kleding mode. Als je nu kijkt wat de trends binnen de fashion wereld doen, dan zijn deze kapsels dus een logische stap.

Wil jij weten welke nieuwe herenkapsels jij gaat dragen in 2015

Het vraag natuurlijk wel om een paar foto’s waar je alvast de trend kan zien en een beetje wennen aan deze nieuwe style herenkapsels.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer