MuziekMuziek

5 beste huidverzorgingsproducten voor mannen by b4men.nl

Het hebben van een goed verzorgde huid is heel belangrijk…ja ook bij ons mannen!! Mijn huid is erg moeilijken heeft een goede verzorging echt nodig. Ik heb last van een extreem droge huid en rode plekken, ik ben daarom altijd op zoek naar producten die hier goed tegen werken. Mannen onderschatten vaak de verzorging van hun huid en stappen te makkelijk over problemen heen. Het is geen ramp om eens wat informatie in te winnen bij een schoonheidsspecialist als je last hebt van kwaaltjes. Graag geef ik jullie mijn top 5 van huidverzorgingdproducten die ik graag gebruik

5 meest gebruikte huidverzorgingsproducten voor mannen door b4men.nl

1)Lipikar Baume AP. Dit product heb ik al eens uitgebreid beschreven (klik hier), het is een super fijn product wat heel goed werkt tegen een droge huid. Niet alleen voor je gezicht maar voor heel je lijf.

huidverzorging
5 top producten voor een goede huidverzorging by B4men.nl

2)Medik8 Ultimate Recovery. Een erg fijne crème die snel en doeltreffend werkt tegen de rode en droge plekje in mijn gezicht. Absoluut een aanrader bij een droge huid.

huidverzorging1
5 top producten voor een goede huidverzorging by B4men.nl

3)Lancaster Skin Therapy. Deze booster is super prettig, hij verfrist, ruikt lekker en geeft je huid veel voeding. Niet onbelangrijk (ben ook alweer 32) hij werkt heel goed tegen rimpels hahaha 😉

huidverzorging2
5 top producten voor een goede huidverzorging by B4men.nl

4)Philosophy Time In A Bottle. Deze serum is speciaal voor je ogen. Vaak mogen crèmes niet bij de ogen komen, deze is juist voor op en rond je ogen. De huid is hier dun en snel slap en dan is deze crème echt een mooie oplossing.

huidverzorging3
5 top producten voor een goede huidverzorging by B4men.nl

5) Dr. van der Hoog dag en nacht crème. Ook deze crème heb ik pas uitgebreid gerevierd klik hier voor de review.

huidverzorgning 4
5 top producten voor een goede huidverzorging by B4men.nl
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer