MuziekMuziek

Huidverzorging van la roche-posay lipikar baume ap

la roche-posay-logo

 

Dat een goede huidverzorging erg belangrijk is hoef ik niet meer te vertellen toch?? Ik ben gezegend met een “lekkere” droge huid en het is dus voor mij erg belangrijk dat ik een goede huidverzorging toepas. Nu is het ene product het ander niet en voor een specifiek droge mannen huid is het soms lastig zoeken. Gelukkig word de man inmiddels ook op het gebied van huidverzorging serieus genomen en zijn er inmiddels genoeg verschillende crèmes verkrijgbaar. Een merk wat ik helemaal niet kende was La Roche-Posay, het is een Frans merk dat onder de vlag van L’Oreal valt. Genoeg kennis in huis dus. Ik heb deze dagcréme voor jullie mogen testen en het resultaat was erg goed!! Ik ben super blij dat ik dit merk heb mogen leren kennen.

DSC03924
Dagcréme van la roche-posay lipikar baume ap review by B4men.nl
DSC03930
Dagcréme van la roche-posay lipikar baume ap review by B4men.nl

Dagcréme van la roche-posay lipikar baume ap

Deze la roche-posay lipikar baume ap onderscheid zich al met de verpakking…..geen potje maar een pompje. Veeeel Hygiënischer!!! Je hoeft op deze manier niet meer met je vingers in een potje en dus komt de crème niet in contact met de ‘vieze’ buitenwereld. Wel blijft het heel belangrijk dat je voordat je een crème op smeert je eerst je handen wast. Anders trekken alsnog de bacteriën mee je huid in. De crème van La Roche-Posay is geurloos en vrij van parabenen. Deze crème is dus ook niet qua geur of verpakking gericht op een vrouwen of mannen huid. Door de kleuren en de neutrale verpakking heeft hij in mijn ogen wel iets klinisch. (op zich niets verkeerd hoor) De werking van de crème is echt geweldig. Deze crème doet gewoon wat hij moet doen…intrekken en zorgen voor een betere huid. Wij (inmiddels is het hele gezin fan van deze crème) gebruiken hem dan ook erg veel voor van alles en nog wat, denk aan uiteraard gezichtsverzorging, maar ook tegen drogen handen en droge lippen werkt hij super. Kortom een geweldig prettige crème die het hele gezin van een droge en geïrriteerde huid af helpt.

De prijs van la roche-posay lipikar baume ap is ook erg prettig, met € 19,95 voor 400 ml is hij echt heel goed te betalen. Wat ook nog een pluspunt is, is dat je er heel lang mee doet, zelfs wanneer iedereen binnen het gezin gaat smeren met de deze crème!!

 

la roche
Dagcréme van la roche-posay lipikar baume ap
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer