MuziekMuziek

De 15 beste kapsels voor mannen met krullen

kapsel voor mannen met krullen

De krullen zijn helemaal terug van weggeweest. Waar we de afgelopen jaren juist heel druk bezig zijn geweest om de krul juist uit het kapsel te krijgen. Is de krul nu een sierraad voor je kapsel. Maar hoe krijg je een kapsel met krullen in model. Welke producten kan je het beste gebruiken wanneer je de krullen in je kapsel wilt accentueren. In dit artikel alle uitleg voor mannen met krullen.

Mannen met krullen in het haar

Veel mannen zijn bang voor hun krullen. Ze weten er niet zo goed mee om te gaan. Niet heel raar als je weet hoe hard wij de afgelopen jaren ons best hebben gedaan om de krullen juist uit het haar te krijgen. Maar goed, je hebt krullen of een slag in je haar, hoe dan verder? Zorg ervoor dat je bij de herenkapper / kapper verteld dat je een kapsel met krullen wilt hebben. Hij of zij kan ervoor zorgen dat je kapsel met krullen veel beter zit. Wanneer je nu een dikke bos krullen hebt, is het belangrijk te wassen met conditioner. Dat geeft wat extra verzorging aan het haar wat je krullen mooier maakt. Wanneer je juist een lichte slag of gewoon niet heel veel haar hebt, dan kan je beter wassen met shampoo. Was je met een conditioner, dan zal je haar te zwaar worden en je krullen alleen maar uitzakken.

Welk stylingsproduct gebruik je in je kapsel met krullen

Kapsels met krullen vragen net een andere verzorging en producten dan kapsels zonder krullen. Begin met stylen altijd met een föhn. Alleen nu is het belangrijk dat je het haar los droogt. Ga ondersteboven hangen en draai met je handen door je haar. Dit zal een krul en slag al activeren. Wanneer je het haar strak gaat föhnen zal het daarna ook strak blijven. Een krul activeert met water, dat is de reden waarom je haar zo krult als het buiten vochtig is, gebruik dus een product op een waterbasis. Wil je een matte look gebruik een clay en kneed dit in het haar. Wil je iets meer glans en minder pluis, dan is een pomade erg prettig. Ook deze moet je in je haar kneden. Dit kneden en knijpen zorgt voor een mooiere krul.

15 kapsels voor mannen met krullen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer