MuziekMuziek

Zonnebril met een rond montuur, durf jij het aan!

Ik heb vorig jaar een zonnebril gekregen van G-star met een rond montuur en deze zonnebril heeft echt al een jaar lang ongebruikt in mijn bureau gelegen. Ik persoonlijk vond het best wel een grappig ding, maar Marie Louise en kids dachten daar toch echt anders over. Wat een verschrikkelijk ding!!!! Dit was het eerste wat er lachend door het drietal gemeld werd. Nu luister ik meestal niet naar hun mening (veel te eigenwijs voor) maar toch heb ik hem daarna nooit meer gedragen. Het is ook echt wel een aparte zonnebril en iets wat ik niet gewend was om te dragen. Nu hebben wij pas geleden foto’s gemaakt voor een artikel over de tanktop (ook zo’n discussie puntje thuis) en daarvoor heb ik toch weer mijn ronde zonnebril gepakt. Jullie mogen eerlijk zijn, wat vinden jullie van mijn ronde zonnebril? Kan ik deze vaker dragen of moet ik hem snel weer in mijn bureau opbergen?

Zo draag ik mijn zonnebril met rond montuur

P6211415 P6211421 P6211395

Zonnebrillen met een rond montuur

zonnebril
Bron: tumblr
zonnebril1
Bron: tumblr
zonnebril2
Bron: Pinterest
zonnebril3
Bron: machomoda
zonnebril4
Bron: shopzerouv
zonnebril5
Bron: Pinterest

 

Wel of niet dragen, een zonnebril met een rond montuur? Laat je mening achter in de comments of op de B4men Facebookpagina.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
  • Hij staat idd leuk. Kan je vaker op doen :-). Zelf zou ik ook zo’n zonnebril willen hebben, maar wat zijn goede sites waar je ze kan kopen?

Written by Jan Willem Huffmeijer