MuziekMuziek

De polo in 2016 terug van weggeweest, Like or Dislike?

Vroeger kon je me erin uittekenen, de polo. Ik had werkelijk alle kleuren en printjes in mijn kledingkast hangen. Het liefst droeg ik de Polo’s van Ralph Lauren, Tommy Hilfiger of Lacoste.  Je leest het goed, ik was een kakker pur sang! Met het ouder worden, veranderde ook mijn kledingstijl en droeg ik eigenlijk helemaal geen polo’s meer. Vorig jaar had ik een polo gekregen van State of Art met een opvallende print en ik moest er toch wel weer heel erg aan wennen. Ik wist ook niet goed of ik het nu juist leuk vond staan of juist niet. De reacties waren ook heel erg wisselend, van super leuk tot je lijkt wel op opa. Die laatste opmerking kwam van mijn dochter, maar goed die is pas 9, dus je zou zeggen wat weet zij er nu van. Toch blijft zo’n opmerking hangen en daarom heb ik hem ook niet vaak gedragen. De polo is deze zomer echter weer helemaal hip and happening. Misschien moet ik het toch weer eens proberen om te dragen en dan juist wat stoerder te combineren dan ik vroeger deed.* Vroeger ging ik namelijk all the way op kakker style met een Dockers beige broek en super oubollige schoenen eronder. Met dat ik dit artikel aan het schrijven ben, kan ik me echt niet meer voorstellen hoe dat eruit gezien moet hebben. Volgens mij zag ik er toen echt veel ouder uit dan nu, of is  dit de wens van de gedachte ;-)?

*lees verder onderaan het artikel.

Hoe kan je de Polo combineren

Tussen het schrijven en het posten van een artikel zit soms een tijd(je) Met het opruimen van mijn kledingkast (was hard nodig) bleek ik vorig jaar al polo’s gekocht te hebben die eigenlijk heel leuk zijn. Ik heb er alleen nooit bij stil gestaan dat het polo’s waren, zo anders zijn ze dan de polo’s die ik vroeger droeg. Tevens heb ik een paar weken geleden een polo gekocht bij The Sting, die ik inmiddels al vaak gedragen heb.

Dit zijn mijn polo’s

P6211441 P6211415 P6211368 P6211425

Draag jij graag een polo of mogen ze van jou op de brandstapel?

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer