MuziekMuziek

Mijn Toms zonnebril: verbeter iemand zijn gezichtsvermogen

Ik heb pas geleden een Toms zonnebril gekregen om te mogen testen voor de blog. Al eerder heb ik op B4men geschreven dat ik het merk Toms erg sterk vind. Toms maakt zich namelijk hard voor mensen die het minder goed hebben. Toms is een afkorting van “Shoes for a Better Tomorrow” Het is dus allemaal begonnen met schoenen. Inmiddels hebben ze ook slippers, sandalen, tassen en zonnebrillen. Het merk is opgericht door de Amerikaanse miljonair Blake Mycoskie. De producten van Toms worden verkocht met het principe “One for One”. Voor ieder product wat verkocht wordt kan iemand anders weer geholpen worden. Toms werk samen met meer dan 100 giving partners om te zorgen voor Toms schoenen, gezichtsvermogen, water en veilige geboortes voor mensen in nood. 

Mijn Toms zonnebril

Nog steeds super blij met mijn Toms zonnebril. Hij is apart zonder ondraagbaar te zijn.

Ik ben nog steeds iedere dag erg blij met mijn zonnebril. Inmiddels heb ik een behoorlijk collectie zonnebrillen maar ik merk dat ik meestal toch mijn Toms zonnebril pak. Laat ik wel even duidelijk maken dat ik dit niet hoef te schrijven, het is gewoon echt zo. Het model is stoer, apart en toch heel draagbaar. Ik draag zelf niet alleen een zonnebril in de zomer maar bijna het hele jaar door. Ik heb heel erg last van gevoelig ogen en bij de kleinste zonnestraal beginnen mijn ogen al te tranen. Regelmatig heb ik de auto aan de kant moeten zetten omdat ik gewoon niet meer verder kon rijden vanwege het tranen. Een goede zonnebril vind ik dus erg belangrijk. Groot voordeel vind ik ook dat de bril polariserende glazen heeft. Polariserende glazen hebben een polarisatiefilter in het glas die lichtstralen stabiliseren. Dit wil zeggen dat hinderlijke schittering weggenomen wordt. Deze schittering wordt vaak veroorzaakt door zonlicht die op een reflecterende ondergrond valt zoals glas of water. 

Oke, let even niet op mijn baard. Die ziet er momenteel echt niet uit! Zo je zie je maar…ook een barbier heeft niet altijd zijn baard in topvorm.

Met de aankoop van TOMS Eyewear zorg je dat mensen in nood een volledig oogonderzoek kunnen krijgen van medische professionals. Elke patiënt krijgt vervolgens de benodigde behandeling. TOMS steunt behandelingen voor drie van de meest voorkomende oogproblemen: bril op sterkte, zichtreddende operatie en medische behandelingen. Inmiddels hebben al meer dan 500.000 mensen zo’n behandeling gekregen. Dit is toch helemaal top! Jij een toffe en goede zonnebril en je helpt ook nog een ander. Nogmaals ik hoef niet over Toms te schrijven ik vind het echt oprecht een heel goed doel. Daarbij zijn de prijzen ook heel redelijk en ben je voor de producten niet duurder uit dan menig ander merk.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer