MuziekMuziek

Met of zonder sokken de zomer in

Ik hoef jullie niet meer te vertellen over mijn voorliefde voor sokken met een (te)gekke print, dit hebben jullie namelijk al vaak kunnen zien op B4men. Ik heb sokken in de meest gekke prints en ik schroom er dan ook niet voor om mijn broek wat verder omhoog te rollen zodat je ze ook echt goed kan zien.

Ga jij zonder sokken deze zomer

Ikzelf ben er niet echt fan van om mijn schoenen zonder sokken te dragen, maar dat komt omdat ik het vaak niet lekker vind zitten. Natuurlijk zijn er van die halve sokken of sokken die net over je tenen komen maar bij mij zakken deze sokken altijd onder mijn voeten. Dit zit zo onwijs irritant dat ik ze net zo snel weer uitrek als dat ik ze aangetrokken heb. Vervolgens loop ik een hele dag met zweetvoeten en aan het eind van de dag heb ik als cadeautje ook nog de nodige blaren. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het bij bepaalde kledingstijlen wel heel erg gaaf vind staan. Ik wil jullie het verschil laten zien het van een outfit met of zonder sokken. Tevens ben ik benieuwd waar jouw persoonlijke voorkeur naar uitgaat.

P4100732 P4100734

KIES DE JUISTE GELEGENHEID

Kan je naar iedere gelegenheid schoenen dragen zonder sokken? Ik blijf altijd bij het standpunt “leef en laat leven” dus iedereen moet voor zich weten wat en waar hij/zij wat draagt. Persoonlijk vind ik schoenen dragen zonder sokken naar een sollicitatiegesprek niet echt kunnen. Tenzij je solliciteert voor badmeester of strandwacht 😉 Het is een beetje dezelfde discussie als het dragen van een korte broek naar het werk, de één vind dat geen probleem terwijl een ander dat echt niet vind kunnen.

P4100725 P4100726

Welke schoenen

De meest bekende schoenen die zonder sokken gedragen worden zijn misschien wel de (ouderwetse) bootschoenen. Sneakers, canvas schoenen en espadrilles zijn ook schoenen die veel zonder sokken gedragen worden. Wat ik dan wel weer leuk vind, net even anders dan anders,  zijn juist nette schoenen om zonder sokken te dragen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer