MuziekMuziek

Zomer kapsel voor mannen met 18.21 Paste. Win een stoere 18.21 Shampoo twv € 45

Wauw, dit jaar zijn we echt al enorm verwend met waanzinnig mooi weer. Ik hoop heel hard dat we dit weer tot december gewoon houden. De kapsels worden er inmiddels ook goed op aangepast. Bij mij in de B4men Barbershop laten heel veel mannen zich een goed zomer kapsel aanmeten. Daarom geef ik vandaag uitleg in een filmpje hoe je de 18.21 Paste gebruikt in je zomer kapsel. Daarnaast heb ik echt een heel toffe vaderdag win-actie waarbij je kans maakt op 1 van deze stoere shampoo’s.

18.21 Man Made Wash limited 950 ml. editie
18.21 Man Made Wash limited 950 ml. editie

Zomer kapsel voor mannen met de 18.21 Paste

Het Peaky Blinders kapsel is razend populair onder de mannen. Ik vond het nu leuk om te laten zien hoe je ook kan variëren met dit mannenkapsel. Deze keer heb ik voor mijn kapsel de 18.21 Paste gebruikt. Ik heb als basis dus het Peaky Blinder kapsel maar door het gebruik van een ander product en een andere manier van stylen krijg je een heel ander zomer kapsel. In het filmpje hieronder laat ik je zien hoe je het kapsel moet maken. Wil je een strak Peaky Blinders kapsel klik dan hier.

Zomer kapsel 2018, Peaky Blinders kapsel los en omhoog gestyled.
Zomer kapsel 2018, Peaky Blinders kapsel los en omhoog gestyled.

18.21 Man Made Wash / Shampoo

Ik heb pas een artikel geschreven over het merk 18.21. Hierin heb ik veel uitleg gegeven over het merk en de geur. 18.21 Man Made heeft namelijk een bijzondere geur aan de producten gegeven. Met deze geur hebben ze zelfs een dikke prijs gewonnen. Het merk maakt een hele dikke knipoog naar de tijd van de drooglegging in Amerika en zo kwamen ze ook met deze fles op de proppen!! Hoe vet is die!!

18.21 Man Made Wash voor je haar en lijf
18.21 Man Made Wash voor je haar en lijf
18.21 Man Made Wash
18.21 Man Made Wash
18.21 Man Made Wash Back Label
18.21 Man Made Wash

Win-Actie B4men en 18.21 Man Made! Win een stoere 18.21 Man Made Wash t.w.v. € 45,-

Dit is echt super cool! Ik mag drie 18.21 Man Made whisky…O nee….Shampoo, Conditioner en Body Wash in één onder jullie verloten. Zo kan ook jij binnenkort je haar en lijf wassen in stijl. Wat moet je hiervoor doen?? Ik wil graag het volgende van je:

  • Like B4men op Facebook
  • Like en deel (openbaar) het bericht over de 18.21 Man Made Wash
  • Beantwoord de prijsvraag in de comments onder het bericht op Facebook
  • Prijsvraag: Met welk product van 18.21 Man Made heb ik een “strak”(!) Peaky Blinders kapsel gemaakt.

De winnaar wordt in dit artikel bekend gemaakt op vaderdag (toch een mooi cadeautje!!) Ik zal daarna verder contact met de winnaar opnemen.

 

Winnaars win-actie 18.21 Man Made Wash

Deze keer een moeilijkere vraag en dat bleek ook. Er waren niet heel veel goede antwoorden maar ik heb drie winnaars!!

  • antwoord: 18.21 Clay
  • Winnaars: Jeroen Schous, Mark Mesman en Alex Meinders
Win jij 1 van de 3 18.21 Man Made Wash
Win jij 1 van de 3 18.21 Man Made Wash
18.21 Man Made Wash niet opdrinken
Niet opdrinken!!! Whahaha je gaat er wel lekker van schuimbekken maar denk niet dat dat de bedoeling is!!
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer