MuziekMuziek

Zo verzorg je een korte strakke baard. Review en win-actie Remington Vacuum baardtrimmer.

De nieuwe Remington Vacuum baardtrimmer is uit en ik mocht hem testen. Ik heb hem deze keer niet alleen maar uitgeschreven maar ik heb er ook een filmpje van gemaakt. Zo is het niet alleen maar een review maar zie je ook hoe ik mijn baard onderhoud. Ik geef je tips en uitleg over het bijhouden van een korte en strakke baard. Of de Remington Vacuum baard en stoppel trimmer mij heeft kunnen helpen, vertel ik ook in het filmpje. Super tof, ik mag onder jullie ook een trimmer verloten. Wat je hiervoor moet doen staat onderaan het artikel.

Remington Vacuum baard en stoppel trimmer review b4men

Hoe ideaal moet het zijn als je je baard kan trimmen zonder daarna gezeur van je vrouw te krijgen over de troep in de badkamer. Whahaha nou krijg ik überhaupt gezeur als ik mijn baard trim maar dat terzijde. De Remington Vacuum Baard en Stoppel trimmer beloofd dit aan ons. Door een ingenieus vacuüm systeem worden de afgeschoren haartje in een opvangbakje gezogen. Zo heb je geen last van een hele wasbak vol met haartjes. Ik heb de trimmer uitgebreid getest en er verschillende malen mijn baard mee onderhanden genomen. Hij werkt prettig en gebruiksvriendelijk. Alle onderdelen voelen prima aan en krijg je zonder problemen op en af. Ik vind wel het verwisselen van de kop wat kwetsbaar, doordat je die eraf moet duwen. Het vacuümsysteem werkt goed bij de groote kop, zo goed zelfs dat het mij echt verbaasde. Op de kleine kop vond ik het systeem minder werken.

De Remington Vacuum Baard en Stoppel trimmer MB6850 Specs:

Zo verzorg ik mijn baard met de Remington Vacuum Baard en Stoppel trimmer

Win-Actie B4men en Remington! Win de Remington Vacuum Baard en Stoppel trimmer

Dit is echt super cool! Ik mag een Remington Vacuum Baard en Stoppel trimmers onder één van jullie verloten. Zo kan ook jij binnenkort je baard trimmen zonder dat je vrouw boos wordt over al dat haar in de badkamer. Wat moet je hiervoor doen?? Ik wil graag het volgende van je:

  • Like B4men op Facebook
  • Like en deel (openbaar) het bericht van de Remington Vacuum Baard en Stoppel trimmer (woensdag 13 juni op facebook)
  • Beantwoord de prijsvraag in de comments onder het bericht op Facebook
  • Prijsvraag: Hoeveel lengte instellingen heeft de Remington Vacuum Baard en Stoppel trimmer

De winnaar wordt in dit artikel bekend gemaakt op vaderdag (toch een mooi cadeautje!!) Ik zal daarna verder contact met de winnaar opnemen.

 

Winnaar van de Remington

  • Antwoord: 12 standen
  • winnaar: Arjan Wissing

Remington Vacuum tondeuse review

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer