Peaky Blinders kapsel met clay van 18.21 Man Made. Review en toffe prijsvraag.

Ik laat jullie mijn Peaky Blinders kapsel zien gestyled met de Clay van 18.21 Man Made. Een nieuwe productlijn voor mannen. Naast een review van het product heb ik ook een prijsvraag waarmee jij kans maakt op de parfum van 18.21 Man Made. Wat je hiervoor moet doen lees je verder in dit artikel.

Deze 18.21 shampoo / bodywash is het ultieme vaderdag cadeau!!

18.21 Man Made een productlijn voor mannen

18.21 Man Made is een nieuwe en exclusieve productlijn voor mannen. Ik was zelf zo weg van de producten dat ik ze ook in mijn eigen B4men Barbershop aanbied. Alles aan deze producten is opvallend. De uitstraling, de geur (vooral) en de achtergrond van de producten. 18.21 is opgericht door de broers Del Solar en compagnon Aston LaFon. Zij hebben 18.21 opricht met een knipoog op de tijd van de drooglegging in Amerika. Tabak en drank hebben de hoofdrol, niet alleen in verpakking maar ook in de bijzondere geur. De producten van 18.21 zijn met grote zorg gemaakt en zijn vrij van parabenen en sulfieten. De bijzondere sweet tobacco geur is terug te vinden in alle producten. Ik vertel jullie straks meer over deze geur.

Mijn Peaky Blinders kapsel met de clay van 18.21 Man Made

Voor deze review en uitleg over het stylen van je Peaky Blinders kapsel heb ik de clay van 18.21 gebruikt. Een uitgesproken product wat echt een heel eigen werking heeft. De clay is zachter dan veel andere clay’s en dat maakt hem heel fijn in het gebruik. Het product is super mat en droog, wat je kapsel vol en luchtig houdt. De clay kost € 25,- wat best stevig aan de prijs is maar doordat je er weinig van nodig hebt, verdient hij zichzelf weer terug. Ook krijg je er echt een heel mooi en echt glazen pot voor, dit geeft de clay ook echt een premium uitstraling. Ik style mijn Peaky Blinders kapsel graag met deze clay en laat jullie dit zien in dit filmpje:

De 18.21 Man Made Sweet Tobacco parfum

Eén van de meest opvallende elementen van het merk 18.21 is de bijzondere geur. Omdat zij hier zoveel reactie op kregen hebben ze besloten om de geur ook uit te brengen als parfum. Geen verkeerde keus blijkt achteraf. Deze geur heeft pas geleden namelijk de Astir Beauty award gewonnen in de categorie herengeuren exclusief 2018. Hoe tof is dat..!! De geur is een zoete, zwoele maar toch een heel mannelijke geur. De Sweet Tobacco is opgebouwd uit de volgende geurtonen: citrus, pittige saffraanen gedroogd fruit, die zich daarna mengt met hartnoten van manuka honing, donkere vanille en tonkaboon en vervolgens wordt afgerond met topnoten van tabak, exotische wouden en musk. De Sweet Tobacco zit in een opvallende flacon van 100ml en kost € 80,-

De 18.21 Sweet Tobacco prijsvraag

Ik verloot onder jullie twee flacons van deze bijzondere geur.
1 verloot ik via de B4men Facebookpagina en de ander verloot ik via mijn B4men YouTube kanaal. Wat moet je doen voor deze bijzondere geur:

1 Facebook: Like B4men, like en deel deze post en beantwoord in de comments de prijsvraag.
2 Youtube: Abonneer je op ons kanaal, like het filmpje en beantwoord de prijsvraag uit het filmpje.

De prijsvraag die je moet beantwoorden is: Welke Award heeft de geur van 18.21 gewonnen?

De winnaars worden zondag 20 mei bekend gemaakt. Wij nemen vervolgens contact met de winnaars op.

De winnaars van de prijsvraag zijn geworden:

  • Facebook: Marco Verv
  • Youtube  : Dennis Moes

Gefeliciteerd!! Ik zal met jullie contact opnemen voor de verdere afhandeling.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer