MuziekMuziek

Strakke grote baard is de trend deze zomer. Baardstijlen 2018

De baard is uit!! Het werd pas weer eens geschreven door andere bloggers en kranten. Het zijn namelijk artikels waar je van weet dat je er veel reactie op gaat krijgen. De reden hiervoor is simpel, de baard is namelijk helemaal niet uit!! Als ze eens de moeite zouden nemen om te gaan kijken en vragen in een barbershop. De man met baard is namelijk niet per definitie hip of modebewust. De man met baard wil gewoon graag een mooie baard. Natuurlijk zijn er wel degelijk trends te zien bij de baarddragers. Soms draagt men de baard wat korter, langer, rustiek of juist gestyled. Het is net als met haar op je hoofd, er zijn trends maar die bestaat niet alleen maar uit wel of geen haar op je hoofd. Ik ben 100% voor de baard en wissel graag af met verschillende stijlen. Vandaag laat ik je de zomertrend van 2018 zien.

De strakke grote baard is de zomertrend 2018

Deze zomer is er weer een duidelijke trend onder de baarddragers te zien. Veel mannen hebben de afgelopen tijd een kortere baard gehad maar zijn hem nu juist weer wat langer aan het laten groeien. Ik zie dit bij mij in de shop ook heel veel. Nu was de woeste lange baard al eerder trend maar dat zie je nu niet. Mannen die de baard nu laten groeien, willen hem juist netjes en gestileerd hebben. De baard wordt dus wel lang gedragen maar de zijkanten (op de wangen en bakkebaarden) juist weer korter en strakker tegen het gezicht aan. Hoe lang je de baard moet/mag dragen is helemaal aan jezelf. Mijn baard is bijvoorbeeld niet heel mooi als hij heel lang is maar ik wel de zijkanten kort en strak houden. Op die manier lijkt je baard ook langer op en onder je kin. Vraag je barbier hiervoor om hulp hoe en welke stijl bij jou past.

Zo draag je de strakke grote baard 2018

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer