MuziekMuziek

De zomer is er weer. Tijd voor de tanktop…..of niet??

Yes!!!! De zon heeft eindelijk zijn weg weer naar ons landje gevonden en de temperatuur gaat langzaam weer richting tropische waarden. Tijd voor de zomer garderobe! Tijd voor de tanktop! Althans, als het aan mij ligt wel, de rest van mijn gezin heeft iets (lees maar heel veel) tegen dit kledingstuk. Nu vind ik het zelf ook echt niet altijd mijzelf of een ander leuk staan hoor, maar toch vind ik het heerlijk om erin te lopen. Gewoon lekker luchtig en zomers.

De Tanktop voor mannen

Oké, ik ben de eerste die toegeeft dat een tanktop niet bij iedereen een passend kledingstuk is. Wanneer ik er zelf één uitkies, dan moet ik ook erg op het model letten, want echt niet alles staat even charmant. Ik ben echter ook van mening dat je niet helemaal afgetraind hoeft te zijn voor een tanktop. Sterker nog, vaak wordt het dan erg patserig en een soort “show off”. Dus met een “normaal” lijf hoef je in mijn ogen de tanktop echt niet te laten hangen. De kritiek die er dan volgt moet je wel kunnen dragen, want veel mensen zullen het niet kunnen waarderen. Maar goed, lekker laten waaien en dat gaat met zo’n tanktop juist weer wel erg goed 😉

Zo draag ik de tanktop

tanktop1 tanktop2 tanktop4 tanktop 3

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer