MuziekMuziek

Luxe auto’s en Hete vrouwen, Ballers seizoen 2 begint. Win jij een dag uit het leven van Ballers?

03_ballers_s2_keyart_nl-liggend

Ken jij de serie Ballers al (te zien bij HBO)? Vanaf vandaag is het tweede seizoen begonnen. Geloof mij maar als ik zeg dat het niet veel mannelijker gaat worden. Football, dikke auto’s, luxe en natuurlijk schaars geklede dames. Het is een kleine opsomming van waar de serie Ballers over gaat. Spencer Strasmore (gespeeld door Dwayne ‘The Rock’ Johnson) is een NFL speler in rust. Dat wil niet zeggen dat hij gepensioneerd is. Hij begint zijn nieuwe carrière als financieel adviseur met veel enthousiasme. Joe, zijn baas bij de financiële onderneming, voert de druk op bij de doelgroep van Spencer: spelers van de NFL. Ook volgen we voormalig footballspeler Charles, die wordt geconfronteerd met de realiteit rondom het vinden van een nieuwe baan. Sterspelers van het footballteam Ricky en Vernon hebben beide te maken met  hun eigen struggles. Naast de bloedmooie dames, dikke feesten en de snelle auto’s zit de serie vol met humor en genoeg actie om jou aan de buis gekluisterd te houden met het verlangen ook een keer een dag te leven zoals Baller Spencer Strasmore. Dikke surprise!!!! Dat kan nu ook, B4men heeft een te gekke win-actie samen met HBO mogen opzetten. Wat valt er te winnen? Check hieronder ⇓

Win the most Dirty and Best Carwash Ever!!

Dikke auto’s en mooie dames, als dit is waar de serie om draait, dan moet jij dat op zijn mist kunnen meemaken. Nieuwsgierig geworden?? Jij kan samen met je beste maat een te gekke prijs winnen. Een waanzinnige rit op 6 aug. 2016 in een snelle en vette Lamborghini . Tijdens de rit zal je auto niet schoon blijven. Smerig thuiskomen?? Nee natuurlijk niet, aan de het einde van de rit wachten 8 super hete bikini dames op jullie om de Lamborghini weer netje te maken. (jullie gedachten zijn hierbij niet in begrepen ;-)) Na deze hete rit worden jullie opgevangen en afgekoeld met een hapje en drankje in style.

Schermafdruk 2016-07-14 14.15.27

 

Wat moet je doen voor de “Dirty Carwash”

Ik snap dat de gedachten aan die 8 super hete bikini dames je hoofd op hol hebben gebracht en dat ik de winactie niet te moeilijk moet maken. Ga naar onze Facebookpagina en tag in dit bericht jouw beste maat waar jij deze te gekke rit mee zou willen maken. Zodra jullie allebei de pagina hebben geliked maken jullie kans op een dagje uit leven van een Baller. De actie loopt tot en met 21 juli en kijk onder dit bericht even voor alle voorwaarden.

01_ballers_08_seizoen 1

 

Algemene voorwaarden winactie

 • Winnaars van de Ballers carwash dienen minimaal twee jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en in goede gezondheid te verkeren.
 • Minimale leeftijd voor hoofdberijder is 21 jaar.
 • De looptijd van de winactie is t/m 21 juli 2016.
 • HBO Nederland / B4men.nl bericht de winnaars persoonlijk over hun prijs.
 • Deelname aan de Ballers carwash op 6 augustus is op eigen risico.
 • Door mee te doen, geeft de deelnemer toestemming voor gebruik van naam en gegevens ten behoeve van publiciteitsdoeleinden.
 • Ook geeft de deelnemer toestemming om gefilmd te worden ten behoeve van publiciteitsdoeleinden.
 • Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de winactie kunnen van deelname worden uitgesloten.
 • HBO Nederland is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door HBO Nederland.
 • Over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Deze winactie is uitsluitend geldig binnen Nederland.
 • Op deze winactie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 • Door deelname aan de winactie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.
 • De winnende partij dient akkoord te gaan met het tekenen van een vrijwaringsverklaring / contractuele afspraken op het gebied van maximale snelheid en eventuele schade aan de auto.
 • De winnende partij is niet vies van schaars geklede dames.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer